Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

by - 23:58:00

   Assalamualaikum, peace upon you.

Support segmen member cun shida ni Cik Emas Putih. Berlangsung hanya 2minggu memang sekejap jer segmen ni dan yang bertuah akan dapat topup tapi di random dulu oleh abang random. Nak join masih dialu-alukan mula 13.11.12 dan tamat 26.11.12 Hope shida antara yang bertuah dapat random tu! fuhh..fuhh^^





You May Also Like

29 comments

  1. Good Luck Shida..kalau dapat kita share ye :p

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen...wahh rajin nya shida hari ni...btw gud luck ya....

    ReplyDelete
  3. rajin shida.... semoga berjaya jugak dlm segmen nie....

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..nak jemput join pertandingan tulis surat menang dapat hadiah...

    http://nurhatikikin.blogspot.com/2012/11/pertandingan-bermula-jom-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen shida.. kak mia pun join juga...

    ReplyDelete
  6. KALO AKAK DPT .. BGI2 LA SPARUH2 ERK ? HEHE

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen and gud luck... ^_^

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen shida n moga bertuah :-)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan :)
    singgah dari segmen yang sama ^^

    jemput singgah ke blog FD
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. salam, singgah sini ! dr segmen same.

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. gud luck, shida ^^

    based on jadual skrg, sy x sempat join apa2 pun, erkk...

    ReplyDelete
  12. Hye dari segmen yang sama :B

    ReplyDelete
  13. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. Aida pun join tu pun dekat2 last minit.. hehe.

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  15. bw dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  16. singgah siang di blog shida yg serba biru dari segmen yang sama..
    hihi..
    jom kita berblogwalking.. meriahkan dunia mayalah katakan

    http://mikkofallenangel.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  17. done follow

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yg sama....
    dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

    salam perkenalan

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yg sama....
    dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

    salam perkenalan

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama
    http:hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.