PENAFIAN - SHIDA RADZUAN BLOGSemua kandungan yang terdapat di blog www.shidaradzuan.com ini hanya untuk tujuan maklumat dan informasi sahaja.  Pemilik blog ini tidak membuat pernyataan mengenai ketepatan atau kelengkapan maklumat di dalam web ini atau dijumpai dengan mengikuti pautan apa pun dilaman web ini.

Pemilik Blog http://www.shidaradzuan.com tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kesalahan atau kelalaian dalam maklumat ini dan juga untuk ketersediaan maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan, kecederaan atau kerosakan dari paparan atau penggunaan maklumat ini.

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Dilarang juga sebarang aktiviti copy paste pada mana - mana bahagian di dalam blog ini kecuali diberi keizinan dari pemilik blog itu sendiri

Terma dan syarat serta kandungan pengisian di dalam penafian ini boleh berubah dari masa ke semasa dengan atau tanpa sebarang notis. Terima kasih. 


Share
Tweet
Pin
Share