Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

by - 19:16:00

   Assalammualaikum, peace upon you.

Kali ini shida join dan support GA dari blogger Aisya a.k.a blog Chipmunk & Barney ni. Macam sweet je tagline dorang ni Chipmunk & Barney hehee :) so untuk syarat follow dan like beres~! dan mangsa tag shida, mereka adalah : Blogger dedeq, Blogger Yui, Blogger Azizah, Blogger Fiza & Blogger Uzu. Good Luck untuk semua blogger yang join termasuk shida. Nak join boleh klik banner comel tu :)
dari semalam sampai tadi lewat petang p1 buat hal lagi geram betul!!

Tamat pada 14 Jan 2013 sekejap je, cuma 2 minggu :)




You May Also Like

16 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.