2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

by - 23:31:00

   Assalammualaikum, peace upon you.

Tarikh Tutup : 11:59pm 28.02.2013

Jom ramai join GA meletop by Remy Hazza salah seorang pembaca setia blog shida, entri yang lepas shida baru je review blog remy. So bagi kawan-kawan yang nak join sangat-sangat dialukan ya klik banner untuk join. Shida doakan moga GA ni berjalan dengan lancar dan meriah. Thanks Remy :) shida tag : Emas Putih dan dedeq. kawan-kawan ku pakat-pakat join ya :)





You May Also Like

17 comments

  1. mcm biasa lah last minit..ngeee..gdluck :-)

    ReplyDelete
  2. shida,..... hidup org teipin.... mekasih join.... semoga shida ada rezeki nanti......
    amin.....

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kak shida. ^___^

    ReplyDelete
  4. kjap jaa dh msuk 2nd year blog RH.. smoga trus sukses ^^

    ReplyDelete
  5. kite dalam geng yg same la..no.8..hehe..dh follow awk..jom follow sy pulak nak??->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  6. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  7. goodluck kak shida...dr segmen yg sme jugak :D

    ReplyDelete
  8. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.