2 CPUV Campaign dari Nuffnang | INTI Rebranding Campaign

by - 00:16:00

Assalamualaikum, peace upon you.

Alhamdulillah 2 CPUV Campaign yang sama menyinggah blog shida iaitu INTI Rebranding Campaign dari Nuffnang. Thanks Nuffnang kerana sudi bagi shida CPUV lagi untuk bulan November ini yang menjadikan jumlah sekarang sebanyak 73 CPUV setakat ini. Hope sangat tahun depan dalam bulan 3 atau 4 boleh cashout dah Nuffnang :) Mesti ramai yang akan dapat cpuv ni sebab rata-rata pun update tentang cpuv yang sama dengan shida, tahniah!! Oh ya!! bagi pemenang Reddelima Giveaway Part 2 kan semua detail telah pun shida serahkan kepada penaja semalam dan tadi dah dapat email yang menyatakan semua hadiah akan dipos mulai esok dan hari berikutnya :) so korang tunggu ya hadiah yang bakal korang terima tu :) besttnya!! :) Tahniah!! jangan lupa update ya :)


You May Also Like

16 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.