Wordless Wednesday | Botol Air Serbaguna

by - 11:38:00

Assalammualaikum, peace upon you.

kreatif kan? :)


You May Also Like

23 Jari Ohsem

  1. Assalamualaikum shida. wahh kreatif gila. menarik sangat. takyah membazir beli kat kedai. hhehee. sheila singgah dan klik tabung nuff shida ~~~

    ReplyDelete
  2. lupa nak tanya, perasan tak widget tabber buat hal? dah ramai blogger sheila perasan. adehh. kenapa ekkk?

    ReplyDelete
  3. kreatif sangat..good idea guna barang terpakai.

    ReplyDelete
  4. Terbaik lah.. kreatif gila *thumbs up*

    ReplyDelete
  5. macam shida juga y sgt kraetipppp..tenkiu shida..

    ReplyDelete
  6. kreatif betul diorang nie kan..

    ReplyDelete
  7. memang ohsem....sapa yang ada jual bekas tu...?

    ReplyDelete
  8. eh eh eh bestnyaaaaaaaaaaaa <333

    ReplyDelete
  9. gam apa ye yang kuat lekat ??nak try la..

    ReplyDelete
  10. bagus juga mcm ni. guna semula lebih baik dr jd bahan buangan. hehe

    ReplyDelete
  11. cantikk..kreatiff..
    berguna jgk kan bahan terpakai ni..

    ReplyDelete
  12. wow.. kreatiflah.. sape yg pandai menjahit tu boleh buat ni..

    ReplyDelete
  13. memang kreatif dan berbaloi

    ReplyDelete
  14. tak pernah terfikir pun nak buat macam ni...kreatif2 !! :D

    ReplyDelete
  15. keatif sgt..jimat mcm ni..takyah belikan anak2 pensil box yang mahal tu..haha

    ReplyDelete
  16. kreatif daripada bahan kitar semula ..

    ReplyDelete
  17. Haaa..ada2x.aritu ada nmpk kat fb..hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.