Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

by - 11:38:00

Assalamualaikum, peace upon you.


Rasa macam tak percaya, baru semalam shida usha tudung dekat Page Sponser ni tau! memang nak grab Syria dari Page ni sebab cantik-cantik je! shida sipemakai syria ok! dan yang paling pentingnya kita boleh pilih warna dan size ikut citarasa kita tau! awesome bagi shida!! so korang yang nak join boleh join sekarang sebab tarikh tamatnya HARI INI 24.2.2014 :) thanks Nabila Biela :)

You May Also Like

12 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.