Mini Giveaway Acrylic Painting by Ema

by - 13:01:00

Mini Giveaway Acrylic Painting by Ema | Sunday best hari ini shida nak join satu mini giveaway dari Blogger Ema. Hadiah yang shida rasa unik untuk dimiliki (Inshaa Allah jika ada rezeki). Syarat pun sangat-sangat mudah, buat entri then komen link diruangan komen entri penganjur. Btw shida dah lama follow blog penganjur rupanya 😇
 

Bagi yang nak join mini giveaway ini boleh klik banner di atas yang telah shida pautkan ke entry giveaway. Giveaway bermula 15 Dis 2020 dan akan tamat pada 31 Dis 2020, enounce result pada tahun depan 2021 (1 Jan 2021). Bila cakap tahun depan macam lama lagi kan pada hal boleh kira dengan jari je nak masuk tahun 2021 gais! 😆

 

You May Also Like

26 Jari Ohsem

  1. All the best shida 😘

    Hadiah tu memang best kalau dapat hehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway Shida. Semoga ada rezeki menang nanti. Aaminn

    ReplyDelete
  3. Selamat memenangi lukisan. Boleh fikir hendak gantung di mana.

    ReplyDelete
  4. Selamat bermini give-away Shida :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Sis Shida kerana sudi join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Ema :) semoga GA berlangsung dengan baik ya! Good Luck!

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.