Tampil Lebih Muda Dengan Kulit Lebih Anjal, Halus Dan Berseri Keemasan Bersama Safi Youth Gold

by - 11:00:00

Dalam kehidupan seharian kita dengan kesibukan menjalani norma baharu ini, penampilan diri adalah merupakan sedikit sebanyak memainkan peranan yang sangat penting. Penampilan diri bukan sahaja bergantung kepada fesyen dan cara pemakaian kita, kecantikan juga salah satu penampilan diri yang wajib dititikberatkan.

Kebanyakan orang selalu mengambil berat tentang penampilan diri mereka tidak kira usia muda mahupun tua, lelaki mahupun wanita. Penampilan diri merupakan perkara utama yang wajib kita ambil peduli.

Tidak hairanlah jika memang ada sesetengah orang yang sanggup melakukan apa saja untuk kelihatan lebih menarik, lebih cantik dan sebagainya. Kebiasaannya tertumpu kepada penampilan untuk menjadi lebih berkeyakinan.

Safi Youth Gold - Lifting Golden C Duo Serum & Lifting 24k Serum Cleanser.

Dengan kesibukan menjalani rutin seharian tanpa kita sedar penuaan juga mula menampakkan tanda-tandanya seperti kulit makin kendur dan kurang anjal terutamanya pada wajah dan leher. Dagu semakin berlapis, kulit pada leher juga menjadi kendur dan tidak halus.

Apabila usia semakin semakin meningkat terutama kepada kaum wanita yang berumur antara 30 - 55 tahun, penghasilan kolagen dalam kulit semakin berkurangan dan membuat kita nampak lebih tua dari usia sebenar kita.

Tapi korang jangan risau dengan adanya SYG - Safi Youth Gold rangkaian baru antipenuaan dan menganjalkan dengan formulasi dipertingkatkan dari Safi Rania Gold.

Dengan gabungan kedua-dua rangkaian produk  bakal membuatkan kita kelihatan lebih muda dari usia, kulit lebih anjal, mengurangkan dagu berlapis, rucing dan tirus. Bagaimana ia membantu kita :

  • Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.
  • Bantu kurangkan 50% dagu berlapis sepantas 15 minit sahaja!
  • Diformulasi dengan teknologi Golden C-Lift iaitu Vitamin C yang diperkuatkan dengan Nano Emas 24K agar lebih berkesan.
  • Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus.
  • Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit.
  • Diperkaya dengan Duo Age-Correction Actives iaitu gabungan Golden C dan Ceramide.

7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit

  1. Melindungi kulit dari pengoksidaan
  2. Menjadikan kulit lebih lembut
  3. Meningkatkan kelembapan kulit
  4. Mengurangkan garis halus dan kedutan
  5. Memulihkan kulit rosak
  6. Menganjalkan
  7. Meningkatkan keanjalan & keelastikan kulit   °Berdasarkan ujian saintifik & klinikal.


Jadi apa tunggu lagi! dua rangkaian SYG ini boleh juga di dapati di semua cawangan farmasi seperti Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang  rasmi Wipro Unza di shopee & Lazada.

Nak kuruskan muka? Korang nak dagu lebih runcing dan muka tirus? 

Boleh beli sekarang!! sekarang juga!!

Lifting Golden C Duo Serum (RM 59.00) - https://bit.ly/3izM0fm
Lifting 24K Serum Cleanser (RM 19.80) - https://bit.ly/3FpssEj

BUTIRAN LEBIH LANJUT BOLEH TERUS HUBUNGI & FOLLOW :

Instagram - @safimalaysia 
Facebook - @SAFI.My 
Twitter - @SAFImalaysia 
Youtube – SAFI Malaysia

#SafiYouthGold #SafiMalaysia #SkincareMalaysia

You May Also Like

18 comments

  1. ayu memang pakai safi..serasi sgt!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kan serum cleaser dua2 wangiii best sgt 🥰

      Delete
  3. saya ni malas nak menggunakan produk2 mcm ni, bukan ape, memula jer bersemangat lepas tu terus x pakai dah.. hahahah

    ReplyDelete
  4. wahh..ramainya yang pakai safi sekarang... saya pernah pakai...eh..selalu dulu pakai

    ReplyDelete
  5. memandangkan stok kat rumah ni pun dah tinggal sikit,,ha boleh dicuba ni.

    ReplyDelete
  6. Belum pernah try produk Safi. Nampaknya ramai yang guna dan berpuashati.

    ReplyDelete
  7. Mesti makin cun Shida lepas ini.. Produk yang ohsem..

    ReplyDelete
  8. Nanti boleh cuba ni ... Safi antara produk yang serasi ngan akak

    ReplyDelete
  9. Naniey suka bau dia.. Memang rasa fresh je. Suka cleanser dia. Buat masa sekarang cleanser Safi ni je boleh pakai. Cleanser yang biasa naniey pakai sebelum ni terpaksa stop dlu. Mungkin sebab hormon tak ok sekarang ni..

    ReplyDelete
  10. Shidaaa..nampak berbeza sekarang. Muka dah kurus. Jarang pakai produk safi ni. Tapi suka gak jenis produk ada gold. terasa berharga pakai produk ada gold ni :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.