My First Giveaway by Blog Sal

by - 02:06:00

My First Giveaway by Blog Sal | Alhamdulillah hari ni diberi kesempatan untuk update lagi entri. Entri kali ni shida nak join Giveaway dari Blogger Sal. Syarat -  syarat giveaway sangat-sangat mudah cuma perlu follow blog penganjur dan buat satu entri giveaway, mudah amat! Siap entrinya yeay!

So shida nak jemput juga korang semua untuk support Blogger Sal dengan giveawaynya. Syarat mudah dengan 15 Pemenang yang ditawarkan dengan menggunakan random number generator. Hadiah berupa Fride Magnet + Hadiah Misteri. Giveaway akan tamat pada 8 Februari 2021, jam 11.59pm. Good Luck bagi yang menyertai giveaway ini.

Oh ya! Lupa semalam shida dapat parcel misteri dari abang pos laju. Dah buka hadiahnya, cuma shida tak boleh recognize pengirimnya 😆😆 sebab tak letak nama blog just letak namanya sahaja. Shida dah komen blog si pengirim "jika betul dia si pengirim misteri". Nampaknya shida dapat sekali lagi kejutan dari blogger.

Agak lama shida tak terima hadiah misteri dari blogger ni, bila dapat tu macam excited pula korang 😁😁 Salah satu tercetusnya idea untuk update entri hahahaa. Terima kasih daun keladi kepada si pengirim nanti shida update ya!


You May Also Like

20 Jari Ohsem

  1. All the best shida! Tahniah juga dapat hadiah 😊

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki Shida. wahh ada hadiah misteri tu. Rezeki..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 26 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  4. kak shida! atie dpt hadiah misteri juga huaaaa!!!!! siapakan pengirimnyaa yaaaa

    ReplyDelete
  5. selamat maju jaya. abam kie pun nak join GA ini esok..

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya... kite tgk siapa yg kenaaaa hehehe

    ReplyDelete
  7. p/s ya.. sy laa org nya... ;-)
    happy reading...

    ReplyDelete
  8. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  9. Kita join juga. :) Hari ni last day untuk join GA http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html kot ada rezeki, mehla join! :)

    ReplyDelete
  10. Lama plak rasa x singgah sini.. apakabor shida?

    ReplyDelete
  11. Best of luck, Shida... Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  12. good luck, shida.

    wah. hadiah misteri???
    menarik!

    ReplyDelete
  13. All da best shida.. n tahniah dpt hadiahh 😃

    ReplyDelete
  14. Selamat bergive-away ya.. Eza pun join giveaway yang sama :)

    ReplyDelete
  15. Good luck! All the best kak shida!!

    Untungnya dapat hadiah misteri!!! Rezeki tu... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  16. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete
  17. dari GA yg sama. good luck ye

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.