Terima Kasih Bloglist 2020

by - 00:02:00

Terima Kasih Bloglist 2020 | Alhamdulillah pejam celik pejam celik kita dan pun masuk separuh bulan Januari 2021. Shida rasa bulan ini cepat sangat masa berlalu. Sampai satu time tu shida rasa terkejar-kejar dalam menjalankan sesuatu kerja, kadang tu rasa macam tak cukup masa pun ada. Dengan kerja terlalu banyak sampai nak fokus kepada blog pun rasa tak sempat saja.

Kepada Bloglist 2020, terima kasih tak terhingga kerana sudi berada dalam list dan menjalankan tanggungjawab menjadi salah seorang bloglist shida ni. Antara 20 tersenarai ada 2 3 je yang tak berapa nak aktif dan kurang blogwalking. Walau bagaimanapun shida ucapkan terima kasih. 

Dengan ini, Bloglist 2020 telah shida tamatkan dan akan ada nanti Bloglist 2021 yang baru cuma tunggu kemunculannya pada bila-bila masa sahaja lagi. Ada juga beberapa blog yang aktif dan sering menjadi top komen bulanan blog, shida telah masukkan ke dalam Bloglisted shida dimana senarai dalam Bloglisted adalah kekal selamanya. Haaaa suka tak? 😊

Ada ke blogger yang blognya aktif dan ingin exchange bloglist dengan shida, jika ada boleh komen ya. Bolehlah kita saling menukar link dan saling blogwalking sesama kita. Dalam dapat berkenalan dengan lebih rapat, boleh juga menaikkan trafik sesama kita. Inshaa Allah selesai kerja tusiyen shida akan all out semula. Shida baru berkesempatan nak blogwalking ke blog dalam senarai Bloglisted shida., jumpa korang kat blog ya 😉


You May Also Like

14 Jari Ohsem

  1. Terima kasih jugak pada Shida kerana sudi blogwalking ke jurnal saya.. hihi.. Insha Allah akan cuba untuk aktif blogwalking blog kawan-kawan...

    ReplyDelete
  2. Jgn lupa jenguk kakmim juga nnt shida

    ReplyDelete
  3. Eza memang dah letak blog Shida di bloglist Letopss Eza. Hihi. :)

    ReplyDelete
  4. i am always here !! hahahahaa

    ReplyDelete
  5. Terbaik kak.. :) Kena sentiasa support geng blogger baru sempoi haha

    ReplyDelete
  6. Terima kasih juga Shida sudi letak dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  7. kena rajin blogwalking tahun ni hihi

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Shida sebab sudi dan rajin komen di blog Sha.. Tak sabar nak joint bloglist Shida..

    ReplyDelete
  9. Blog Shida sentiasa dalam blog fza jugak :)

    ReplyDelete
  10. jom exchange bloglist 2021.
    aida pun sedang 'permanent'kan few blogs yg memang rajin komen di blog.
    agar sama2 dpt up kan blog memasing bersama-sama.

    ReplyDelete
  11. Thanks kak shida!! Terima kasih juga selalu singgah dan komen kat blog Cik TK!

    ReplyDelete
  12. mama pun ingat nak exchange bloglist.. lama x update bloglist tu huhu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.