Giveaway by Shida Radzuan - TAMAT

by - 08:00:00

Alhamdulillah akhirnya Giveaway by Shida Radzuan Tamat, syukur sangat dalam kesibukan shida pun dapat juga menjalankan aktiviti blog khas untuk rakan-rakan blogger. Terima kasih tak terhingga juga kepada 41 peserta yang turut serta dalam giveaway ini.

Ada juga yang join pada saat-saat akhir pada tarikh akhir giveaway ini sebelum tamat. Terima kasih semua ya sudi memeriahkan dan menjadikan giveaway ini berjalan dengan lancar dan sempurna, tanpa korang semua rasanya giveaway ini tiada sambutan jua.

Jadi dengan lafaz bismillahhirohmanirahim shida menutup giveaway ini dan pengumuman bakal penerima 3 kotak misteri dari shida akan shida lakukan pada hari 6 oktober 2021.  Cabutan akan dibuat serta pengumuman para pemenang.

Harap semua boleh tunggu ya, pada 6 oktober disebelah pagi antara pukul9 hingga 11 pagi. Berdebar pula rasa nak buat cabutan untuk pemenang yang dicari. 50 peserta yang dihajati hampir-hampir saja shida nak dapat tapi hanya 41 peserta sahaja yang tiba.

Ini pun rasa dah cukup bagus dan sempurna, untuk penambahan hadiah masih misteri dan kena tunggu lah pada pengumuman nanti ya. Harap semua boleh bersabar dan tidur lena dahulu hahahaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Apa-apa pun terima kasih semuanya ๐Ÿ˜

 

๐Ÿ‘‰ Jom Blogwalking ke Blog Peserta GABYSR ๐Ÿ‘ˆ


You May Also Like

19 comments

  1. arap ada rezeki sy nk menang.. kihkih..

    ReplyDelete
  2. Wah... Ok2 kita tgu 6hb heheh

    ReplyDelete
  3. Macamana inject AZ second dose? Ok ke? <- soalan takde kaitan. Maaf. Hihi

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Tak sabar tgu pengumuman pemenang..

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak tunggu keputusannya.

    ReplyDelete
  6. Lambat lagi 6/10 ini hehe. Selamat semua :)

    ReplyDelete
  7. Hehe bagus juga beritahu pukul berapa dan tarikh.

    ReplyDelete
  8. wah tak lama je lagi result nak keluar ya

    ReplyDelete
  9. Wahhh tak sabar nak tunggu 6/10

    ReplyDelete
  10. Wahhhh! Ok, susah nak tido nampaknya..KAHKAHHH!
    Hope terselit rezeki..

    ReplyDelete
  11. siapakah 3 orang tu..jeng jeng..

    ReplyDelete
  12. good luck kepada semua peserta...

    ReplyDelete
  13. sape lah gerangan pemenang btuah kan..

    ReplyDelete
  14. nanti buat lg eh shida. Sy nk jadi pemenang pulak hahahahhahahahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.