Geng Kuat Komen Mac 2021 - Shida Radzuan Blog

by - 13:34:00

 

Geng Kuat Komen Mac 2021 - Shida Radzuan Blog | Lama shida tunggu nak update GKK List ni, kiranya GKK bulan ini sebenarnya lebih kurang 50% muka baru yang jadi jemari kaki komen ni. Terima kasih awk awak awak ye! awak yang sedang membaca ini. Terharu shida dari awal berblog semula banyak dapat support dari mereka-mereka ini. Tak terucap dibibir tahniah ini, yes! shida gembira korang ๐Ÿ˜„

Mereka yang tersenarai ini terdiri daripada blogger-blogger yang hebat dalam dunia blogging. Ada yang masih baru ada yang otai sama-sama dalam dunia yang sama, misi yang sama. Apa misi mereka? korang terjah ye blog dorang tu, dah boleh nampak misi masing-masing hehee Mereka adalah NA Azhafizah MN  Cik TK  Rabiahtul Adawiyah  Atie Zieya  Nina Mads  Cik Nadya  Sha Mohamed  Atiqah Najihah  dan  SalbiahM, Terima kasih awak-awak semua ๐Ÿ’‹

 
Ingat tak pada entri GKK Bulan Februari shida ada mention dimana 10 komen terbanyak bilangannya akan diberi sedikit cenderahati untuk kenang kenangan kan. So bilangan komen akan shida kumpul dari Jan hingga Mac dan 10 terbanyak komennya akan dikira Top 10 Bulanan untuk Fasa I. Bulan April, Mei dan Jun pula akan dikira semula (top 10 baru), jadi bagi yang ingin masuk dalam carta fasa II ni boleh la komen semampu yang boleh ๐Ÿ˜Š

Tak lupa juga kepada carta tangga 11 dan ke bawah awak juga hebat, terima kasih sudi berkali-kali singgah, baca dan komen setiap entri shida. Awak, awak semualah yang menggembirakan hari-hari shida, ya! awak awak yang sedang membaca ini. Walau bagaimanapun shida hargai setiap masa yang korang luangkan untuk singgah ke Shida Radzuan Blog ini.
 

TOP 10 GENG KUAT KOMEN - JAN , FEB , MAC 2021
  1. NA - 85 bilangan komen
  2. Azhafizah MN - 79 bilangan komen
  3. Atie Zieya - 68 bilangan komen
  4. Cik TK - 52 bilangan komen
  5. Sha Mohamed - 48 bilangan komen
  6. Mama Pipie - 39 bilangan komen
  7. Rabiatul Adawiyah -  38 bilangan komen
  8. SalbiahM - 26 bilangan komen
  9. Nina Mads - 17 bilangan komen
  10. Cik Nadya - 17 bilangan komen

Tahniah sekali lagi bagi Top 10 Bulanan yang tersenarai, sebagai tanda terima kasih shida kepada korang, diminta untuk email shida butiran ya. Bagi yang join Giveaway shida tak perlu beri butiran lagi (shida dah ada butirannya). Kepada mama pipie & nina mads minta email saya ya. Terima kasih sekali lagi korang, moga terus sukses dalam apa jua bidang yang korang ceburi ya ๐Ÿ’•


You May Also Like

26 comments

  1. Wah tahniah....!!
    Dan semoga murah rezeki shida lagi :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua๐Ÿค—๐Ÿ’•

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dapat cenderahati, dapat kad raya.

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pengomen tegar blog Shida. Turun tangga sikit sebab sibuk lately. huhu

    ReplyDelete
  5. ehhh tersenaraiii. terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh! Tahniah untuk 10 orang yang menang :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

    ReplyDelete
  8. Aduh... Tak masuk ranking pulak.. ๐Ÿ˜”

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua .depa semua hebat belaka.

    ReplyDelete
  10. Salam Shida. Saya dah email ye

    ReplyDelete
  11. Thanks in advance. Kebetulan plak, blog kak Ret pun no 8 jugak. Haha

    ReplyDelete
  12. no. 6 dgn no. 10 tu mmg 'kuat berjalan' hahahahaha

    ReplyDelete
  13. wah! tahniah semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  14. eh ada nama saya.. terima kasih..
    Tahniah juga pada semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  15. hehehe still tersenarai nampaknya padahal atie skrg ni dah kurang nak BW ... and update entry sbb terlalu busy huhuh

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.