Semoga Sampai Dengan Selamat Ke Semua Hadiah Pemenang GRBSRB & Geng Kuat Komen

by - 07:49:00

 

Semoga Sampai Dengan Selamat Ke Semua Hadiah Pemenang GRBSRB & Geng Kuat Komen | Alhamdulillah akhirnya dapat juga shida siapkan hadiah-hadiah untuk pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog ini. Sebenarnya shida takut juga bukan apa, tengok situasi shida amat genting dengan kesibukan. Hari-hari duk tengok hadiah-hadiah ni atas meja kerja shida ni "bila aku nak siapkan semua ni",mengeluh sekejap.

Kemungkinan hari ni ada di antara 10 pemenang dah terima hadiah dari shida ni. Moga semuanya selamat sampai ke tangan pemenang masing-masing. Jangan lupa inform ya jika dah dapat, bukan apa risau juga ada yang tercicir, pernah juga jadi sebelum ni hadiah tak sampai-sampai hingga ke sudahnya hilang macam tu je huhuu

Rezeki Geng Kuat Komen 2021 (Jan-Mac) shida hadiahkan setiap seorang berupa Keychain Acrylic Customized, siap ada nama setiap seorang lagi ada 10 nama yang menjadi TOP KOMEN. Simpan lah buat kenang-kenangan masa bloging kan, mana tahu boleh mengulit kenangan ketika tua nanti hehee.

So kita tunggu untuk Geng Kuat Komen fasa seterusnya pula iaitu bulan April + Mei + Jun, agaknya siapa yang bertuah. Ranking masih sama atau tak masuk ranking kita tengok nanti ya. Jadi bagi korang yang berminat untuk masuk dalam carta Geng Kuat Komen Blog shida ni boleh lah melawat dan komen selalu, Inshaa Allah shida akan melawat semula nanti ya. Thanks korang! πŸ’‹


 

You May Also Like

35 comments

  1. comel je keychain nama tu :P

    ReplyDelete
  2. Wah nampak nama saya pada rantai kunci! Tapi saya tertanya-tanya mana satu bungkusan saya dalam gambar itu. Haha cuba besarkan gambar tidak nampak nama.
    Ok nanti beritahu dalam emel atau macam biasa akan tulis satu pos pada blog. Tq.

    ReplyDelete
  3. Semua yang top 10 adalah orang yang hebat belaka. Tahniah kepada mereka semua

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaa aww nanti i update dh sampai tauu

    ReplyDelete
  5. Cute je keychain nama tu!
    Okey kita tunggu hadiah kita sampai hehehe :D

    ReplyDelete
  6. macam nama nadya jeee tu.hehehe xsabarnyaaa nk dpt :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  8. Seronoknyaaa dapat keychain. Aien tk rajin nak komen. ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah korangπŸ€—πŸ’•

    ReplyDelete
  10. Comelnya keychain tu, tahniah kepada semua.

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  12. ..mengulit kenangan ketika tua...hehe

    ReplyDelete
  13. Sudilah kiranya menyertai giveaway sulung saya ni https://fairusmamat.blogspot.com/2021/04/giveaway-buku-himpunan-kuih-muih.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Semua dah siap dibungkus cantik-cantik. Semoga selamat sampai ke penerimanya :)

    ReplyDelete
  15. terima byk shida terkejut sgt dpt hadiah dr shida... xtau nk ckp apa. smg dimurahkan rezeki dirahmati. yg ptg smg ukhwah terjalin selamanya

    ReplyDelete
  16. bestnya! dah lama saya terkeluar dari list ni, geram pulak hahaha

    ReplyDelete
  17. Akan kunanti hadiah darimu dengan penuh kesabaran

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang.. hadiah2 yang menarik tu

    ReplyDelete
  19. Wah, hadiah yg sangat ekslusif kak. siap nama dan comel sgt. Terbaik la kak. Tahniah kepada semua pemenang. hihi. :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah yang semua terima hadiah tu ye... kad raya kita dah sampai

    ReplyDelete
  21. bestnya dpt hadiah customised GKK tu... semoga shida dimurahkan rezeki menggembirakan kwn² yg kuat komen ni

    ReplyDelete
  22. Tahniah semua.. Cantik keychain tu..

    ReplyDelete
  23. Moga di murahkan rezeki Shida, rajin bagi hadiah

    ReplyDelete
  24. Tahniah semua. Best dapat hadiah.

    ReplyDelete
  25. suka sgt dgn hadiah shida. terima kasih byk2 tau semoga murah rezeki http://www.mamapipie.com/2021/04/kad-raya-dan-hadiah-geng-kuat-komen.html

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah.. Hadiahnya dah selamat sampai.. memang cantik keychain tu.. Terima kasih shida..

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah, selamat sudah terima sebelum ini. Cantik keychain tu!! Thanks kak shida!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.