Jom Cetak Kad Raya Murah | Shida Radzuan Blog

by - 13:54:00

Jom Cetak Kad Raya Murah | Shida Radzuan Blog | Akhirnya terbuat juga entri ini hahaaa, tak tahu sibuk tahap apa shida sekarang ni. Harap-harap boleh kawal lah kesibukan shida ni, belum lagi masuk bulan puasa kan. Entri kalini untuk mempromosikan biznes sampingan shida every year shida buat cuma berkesempatan buat promosi atau tak saja.

Untuk cetak kad raya ni shida dah buat melebihi 10 tahun ya, sejak dari tahun 2012 tak silap shida. Servis mencetak ni shida buat sejenis style sahaja iaitu jenis sekeping macam poskad depan sahaja boleh depan dan belakang juga boleh bersaiz A6. Design juga shida dah sediakan design ready made yang mana customer tinggal pilih sahaja.

Servis shida mudah dengan satu harga korang dapat kad raya bersama percuma pos semenanjung sahaja dan percuma sampul kad raya. Ya! jangan risau servis shida ni serendah 20 keping dah boleh dicetak. Setengah tempat kadang tu tak layan cetak sikit-sikit semua main 100 ke atas kan tapi shida boleh saja serendah 20 keping.

Jadi kalau ada yang berminat boleh lah roger-roger shida, zaman sekarang kad raya juga masih diguna pakai, sangat sentimental value tau! Raya norma baharu tak dapat rentas negeri boleh la kita kirim KAD RAYA sebagai pengganti diri untuk mengucapkan ucapan korang kepada keluarga, sanak saudara dan sahabat handai.

Sebut harga (2021) untuk jenis material kad biasa ArtCard 260gsm

Sebut harga (2021) untuk jenis material kad liminate gloss/matte 260gsm

  • Saiz Kad adalah saiz A6 (boleh cetak depan sahaja/depan & belakang)
  • Free pos untuk semenanjung sahaja (sabah sarawak + RM10)
  • Free sampul putih untuk kad raya
  • Free Design untuk design yang dah sedia ada sahaja (cuma tambah word/gambar)
  • Nak guna design sendiri pun boleh saiz gambar : 1748 X 1240 (melintang atau menegak)
  • Shida kumpul order bermula hari ini 11 April 2021 sehingga 20 April 2021 (10 hari)
  • Berminat? boleh hubungi shida di sini ya : Nak order Kad Raya 2021
 


You May Also Like

16 Jari Ohsem

  1. Semoga dimurahkan rezeki bisnes akak

    ReplyDelete
  2. yeay! Kedai Shida dah buka. Trusted printing service :)

    ReplyDelete
  3. Harap bisnes Shida maju jaya

    ReplyDelete
  4. Semoga tahun ini rezeki kak lebih banyak. Insha Allah :)

    ReplyDelete
  5. waa moga moga ramai yg order ni kak shida!! good luck for the bisness :)

    ReplyDelete
  6. Semoga kak shida dilimpahkan rezeki dan bisnes bertambah maju :)

    ReplyDelete
  7. Nostalgia betul kad raya nie..
    semoga lebih ramai yang order dengan shida..

    ReplyDelete
  8. semoga dilimpahkan rezeki bisnes akak ni. insyaallah

    ReplyDelete
  9. Semoga perniagaan berjaya dan berpanjangan. Amin.

    ReplyDelete
  10. Lama tak dapat kad raya. Harap² tahun ni ada orang beri kad raya 😃

    ReplyDelete
  11. wow rupanya shida ada buat kad raya ye.. best ni design cantik

    ReplyDelete
  12. wahhh serendah 20 keping pun boleh yaa... menarik!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.