Tinggal 2 Hari Saja Lagi - Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

by - 21:51:00

 

Tinggal 2 Hari Saja Lagi - Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog | Rasa cepat sangat masa berlalu korang! masa betul-betul mencemburui kita. Giveaway yang dianjurkan oleh shida juga dah pun masuk di penghujung, kalau drama katanya "minggu akhir" hahaaa. Bagi sesiapa yang masih belum menyertai masih sempat lagi untuk turut serta memeriahkan lagi giveaway pertama pada tahun ini.

Setelah selama beberapa hari berfikir kan, shida telah pun decide untuk meletakkan kategori bagi pemilihan 10 pemenang nanti. 3 Pemenang mengikut kategori dan 7 lagi dari cabutan shida sendiri. kategori yang shida buat seperti berikut :

TOP REFERRAL X 1 PEMENANG
Cash RM50 + Sekeping Kad Raya dari SRB

CONTENT BLOG + PENCERITAAN X 2 PEMENANG
Tudung Fareha Koleksi Terbaru + Sekeping Kad Raya dari SRB
Bantal Cushion (Leyna) + Sekeping Kad Raya dari SRB
 

CABUTAN BERTUAH DARI SRB X 7 PEMENANG
Purse Wanita (Guess) + Sekeping Kad Raya dari SRB
Bantal Cushion (Leyna) + Sekeping Kad Raya dari SRB
Baghetta Masker + Sekeping Kad Raya dari SRB
Kad Raya Custom 10pcs (cetak nama pemenang) + Sekeping Kad Raya dari SRB
Kad Raya Custom 10pcs (cetak nama pemenang) + Sekeping Kad Raya dari SRB  
Handsock & Mask Sheet Korea + Sekeping Kad Raya dari SRB
Handsock & Mask Sheet Korea + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
KAD RAYA DARI SRB LIMITED EDITION
Diberi kepada semua peserta yang join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog
 

Rasanya ini sahaja kategori yang dapat shida fikir setakat ini, harap ada penambahan bilangan peserta untuk saat-saat akhir ni. Mana tahu rezeki boleh tambah hadiah lagi kan, bertuah semua yang join nanti. Kalau ikutkan penyertaan sudah pun melebihi 50 penyertaan seperti 10 : 2. Tak sabar pula rasa nak tamatkan giveaway dan membuat penilaian dan cabutan. 

Kemungkinan shida akan mengambil masa sehari dua untuk menilai bagi kategori CONTENT BLOG + PENCERITAAN ya, shida dah ada dalam tangan beberapa list cuma masih belum final lagi. Penilaian shida bukan dari segi faktor apa-apa ya, ianya bebas dan pilihan berdasarkan apa yang cuba disampaikan dalam content tersebut.

Ok korang! bagi yang belum join, pastikan korang turut serta kerana sape join dapat lah kad raya so taklah berasa kecewa sangat jika tak menang dalam pemilihan 10 pemenang nanti kan hehehee. Bagi yang nak cuba dalam kategori CASH RM50 teruskan share artikel giveaway korang tu ya. All the best kepada semua peserta giveaway ini. 
 

 

You May Also Like

15 Jari Ohsem

  1. Dah join Shida sebelum berakhir. Harap GA Shida ramai lagi yang join.

    ReplyDelete
  2. Waa.. lumayan sungguh hadiah² yang ditawarkan. Tahniah atas penganjuran.

    ReplyDelete
  3. Tidak sabar untuk tahu pemenang.

    ReplyDelete
  4. wah... meriah betul hariah2 giveaway ni...

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tahu siapa yang bertuah ni kak shida...

    ReplyDelete
  6. Cant wait! Siapalah pemenangnya hehehe :D

    ReplyDelete
  7. Wah.. tak sabar nak tahu siapa pemenang..

    ReplyDelete
  8. Maa Syaa Allah, semoga berkah kak Shida..

    ReplyDelete
  9. x sabar nak tunggu keputusan,hi3
    Siapa lah pemenang bertuah tu yer
    All the best tau korang!!

    ReplyDelete
  10. menarik hadiah dia rupenye..wahh

    ReplyDelete
  11. Saya dah join!
    Whoaaa. menarik sungguj segala hadiahh.. lama tak dapat kad raya.. ahhahaha.. ternanti nanti woo

    ReplyDelete
  12. Menanti kad raya. Dah jarang dapat sekarang ni. Hehe

    ReplyDelete
  13. all the hadiah are super amazing!!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.