Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

by - 15:51:00

 
Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Alhamdulillah akhirnya rasmi juga Giveaway pertama dalam tahun 2021 ini bersempena follower 5000 Blog Shida, bersempena penukaran nama domain yang baru, blog berwajah baru dan bersempena road to 10juta pageview blog shida. So korang jemput join ya, memeriahkan lagi giveaway shida yang pertama untuk tahun ini. Syarat-syarat yang mudah dan yang pastinya hadiah menarik!
 
Disebabkan kita pun semakin menghampiri bulan Ramadhan dan Syawal jadi konsep dan hadiah juga bertemakan puasa dan hari raya. Untuk hadiah akan shida update dilain entri nanti ya, lagi pun shida masih dalam mengupdate senarai hadiah yang bakal diberi kepada 10 yang bertuah.
 
Giveaway akan berlangsung selama 20 hari bermulanya hari ini dan yang paling best nya korang! peserta yang join secara automatik akan menerima sekeping Kad Raya Limited Edition dari Shida Radzuan Blog dan juga 10 Pemenang Bertuah dari senarai akan shida pilih mengikut Kategori yang Shida senaraikan nanti. So dengan Bismillahhirohmanirahim shida melancarkan Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog.

Syarat-syarat Giveaway :

  1. Buat satu entri bertajuk : Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog
  2. Copy dan paste Banner Giveaway dalam entri dan jangan lupa backlink kan ke entri ini.
  3. Pengisian Entri : Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi (penceritaan bebas).
  4. Dah selesai TAG dua rakan blogger korang diakhir entri.
  5. Korang  kena Follow Akaun Media Social Shida (lihat pada sidebar)
  6. Submit entri korang diruangan komen entri giveaway ini
  7. Untuk memudahkan semua pihak, selepas submit entri minta update pula NAMA + ALAMAT untuk pengeposan Kad Raya Limited Edition SRB disini : KLIK SAYA
  8. Selesai! Terima Kasih kerana turut serta dalam giveaway ini, moga Allah swt permudahkan segalanya yang dirancang. Amin!

Peringatan Kepada Semua :

  • Wajib buat syarat No. 1 hingga 7 kalau tak buat tercicir dalam 10 senarai pemenang yang bertuah nanti. Jika tak ada salah satu socmed tak ada masalah just follow mana yang ada ok!
  • Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa.
  • Senarai hadiah juga akan di update dari masa ke semasa. Jika ramai hadiah akan ditambah.
  • Giveaway dijalankan selama 20 hari bermula 21 Mac 2021 hingga 9 April 2021.
  • All the best kepada semua yang turut serta dalam Giveaway ini.

 

Senarai Peserta Giveaway Raya Bersama SRB 

Senarai Hadiah Giveaway Raya Bersama SRB

 


You May Also Like

102 Jari Ohsem

  1. Seronok ini dapat kad raya.
    Saya cuma ada FB. Nanti tengok layak ke tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe NA..mana yg ade follow la..xde xpe..xde masalah pun :)

      Delete
  2. Replies
    1. Baik! tak sabar nak baca karangan Atie ^_^

      Delete
    2. hahah confident join tapi tak share link hahaha nasib kak shida tegur

      https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

      Delete
    3. Hahahaha..akak dah agak dh mesti dia lupa ^_^
      so alamat nak guna yg mana? kak shida rasa atie email baru alamat yg dan lokasi rumah yg betul ^_^

      Delete
  3. Tahniah
    Semoga meriah sambutannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..mudah mudahan..jika ramai byk lg boleh berkongsi rezeki ☺☺

      Delete
  4. Kalau socmed takde langsung cmane ni? Hehe. Bw guna pc nanti saya join ye. Good luck with your GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Sal join, kan saya ada mention kat situ..mana yg ade..kalau xde xpe :)

      Delete
    2. dah join

      https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

      Delete
  5. hadiahnya apa?haha..nnt nak join ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti shida update di lain entri..10 pemenang mean ada 10 hadiah jadinya kena update entri yg berlainan idak la entri GA ni memanjang smpai ke bawah kan ^_^

      Delete
  6. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  7. Macam nak joint jew🌹🌹

    ReplyDelete
  8. https://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Su joined!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html?m=1

    Ig: itsthesuraya

    ReplyDelete
  10. Salam Kak, Yanie join
    https://yaniej.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  11. Cantik dan kemas wajah baru blog Shida ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ujie ☺☺ Jemput join skali kak ujie πŸ’•

      Delete
  12. ok shida...nnt kak ret join ;) insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!! Terima kasih kak ret πŸ’•πŸ’•

      Delete
  13. Sudah ikut syarat ditetapkan. FB sudah ikuti.

    https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  15. done email my detail kat kak shida :)

    ReplyDelete
  16. gudlucknyerr.. hadiah shidah misti hebatt belaka nihh πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakkk jgn ngomel byk..jom join sekali 🀣🀣

      Delete
  17. Join :) Nanti ika email details ya.
    https://ikashoid.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  18. dah join!

    https://www.yayaazura.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  19. Done join! :D

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn lupa email detail ya :)
      Tq sudi join!

      Delete
    2. Nanti alamat dah confirmed, saya email dekat kak shida eh :D

      Delete
    3. ok boleh..kalau rasa susah komen je, nanti dah copy kak delete komen :)

      Delete
  20. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    dah join kak

    ReplyDelete
  21. Naim join kak..

    id ig : @naimttbc


    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    alamat naim kak ada dah kan? kalau tak ada,kak bagitau ya

    ReplyDelete
  22. Kak shida, Cik TK bookmark dulu.. nanti Cik TK join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak shida, Cik TK datang join!!

      https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

      Delete
    2. Kak shida, pasal sosial media Cik TK follow apa yang ada je ye kak shida..

      Delete
  23. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mizi sudi join..jgn lupa drop email utk detail kad raya..ya!

      Delete
    2. owh saya lupa..alamat email saya: tarmiziahmad@ymail.com

      Delete
  24. Assalamualaikum, Shida.. saya join tau...

    https://www.shikinrazali.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  25. im in kak shida

    www.baeroslan.com (published jumaat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik nanti komen link entri dan drop email for details ok :)
      TQ ^_^

      Delete
  26. Mrs. A join ya...

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2021/03/Mrs.A%20join%20giveaway%20raya%20bersama%20shida%20radzuan%20blog.html#more

    Done email juga ;-)

    ReplyDelete
  27. Semoga GA Shida meriah dan ramai yang join :)

    ReplyDelete
  28. tunggu.. nanti mama join ye

    ReplyDelete
  29. https://loveneddy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nad sudi join!
      jgn lupa email detail ya nnt :)

      Delete
    2. nadyya dah email ye. tq kak :)

      Delete
  30. syu join.
    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  31. join sini

    https://www.farhanajafri.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  32. Naniey join

    http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  33. done join hehe

    https://littleadamantium.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  34. akak cuma ada ig ngn fb je dik... boleh ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kak dana..tak ada masalah πŸ˜‰πŸ˜‰ kan ada mention disitu "follow mana yg ada saja" dun worry..kita nk have fun dgn Giveaway ni je πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

      Delete
  35. Hi, shida! Aien join tau! Thanks for jemputan. :)

    https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  36. sy join juga ya ^^

    https://www.siinurul.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  37. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  38. OM join :)

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  39. Salam Shida, akak join
    https://www.sheilainspire.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  40. Kak SA joined...
    http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  41. sy join😊
    https://aniesandyou.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html?m=1

    ReplyDelete
  42. Saya join juga :)

    https://www.youthayuju.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  43. Join

    https://belogsjm.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-redzuan.html?m=1

    ReplyDelete
  44. Done joined! Harap ada rezeki..Amin!

    https://www.nonasani.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  45. Mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  46. GV join juga ya kak. Hihi. :)
    http://galaksiviral.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  47. Eza join sekali tau. :)

    https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    Happy blogging all ^^

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum. Abam Kie turut serta gak.

    http://www.zukidin.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  49. https://anakomak6.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ok done!!

    ReplyDelete
  50. Isma join yaaaa :)

    https://atelophobia-me.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  51. akak dah join tau

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  52. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  53. Assalamualaikum, Shida.
    Akak turut serta:
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  54. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  55. Ema join ༼ ぀ ◕_◕ ༽぀

    πŸ‘‰πŸ»https://ema-mel0dy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  56. http://zzzyy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    saya join

    ReplyDelete
  57. Bismilah..

    akhirnya join gak..saya add akk kt fb,ig dan youtube ya.

    Youtube saya La Dolce Ame

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  58. doen join! all the best semua

    https://www.alienoren.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  59. Hai Shida.
    Kak Amie dah joint ye:
    https://salamisimon1.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  60. Fiza join Shida :)

    https://www.azhafizah.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  61. salam kengkawan semua, Syu baru start berbloger balek,jemput follow blog Syu yer.Sis Shida, Syu join jugak GA ni tau,hi3
    https://syuderis.blogspot.com/2021/04/blog-post_2.html

    ReplyDelete
  62. Berjaya join GA shida...

    https://www.aziankhalil.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  63. Saya baru Join. Jemput singgah blog saya ye..

    Jom Join GA ni, saya sudah:

    https://cikyatiedotcom.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  64. hi shida, kite join :)
    http://nardnerd.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  65. Saya dah join GA ����
    https://syuderis.blogspot.com/2021/04/blog-post_2.html

    ReplyDelete
  66. ok done sis
    https://hidayahmosni.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  67. Hi Assalamualaikum..ct join

    https://ctcheery87.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html?m=1

    ReplyDelete
  68. Assalam.
    Akak join tau
    https://salatulzarida.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  69. As salam Shida. sudahh joinn ^^

    https://ramaramapendek.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  70. Allahu...terlepas sudah tarikh tutupnya. Sudah ditag oleh Cuya haritu tapi terlalu busy tak sempat buka blog hehe. Selamat maju jaya semua peserta dan semoga murah rezeki Shida yang menganjurkan :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.