Terima Kasih Blogger Lea Razali | Menang Cash - Birthday Giveaway By Eksplorasilea

by - 07:00:00

 

Terima Kasih Blogger Lea | Menangi Cash - Birthday Giveaway By Eksplorasilea | Sebenarnya hadiahnya telah shida terima pada hari jumaat 26hb yang lepas, belum sempat untuk write up saja. So hari ini sedikit kelapangan untuk update. Ucapan ribuan terima kasih kepada Blogger Lea Razali yang menganjurkan Giveaway tersebut.

Bukan Shida saja tau ,malah ada 5 lagi beberapa nama blogger yang shida kenal menang juga dalam Birthday Giveaway By Eksplorasilea ini. Tahniah shida ucapkan kepada semua pemenang ya, murah rezeki korang menangi hadiah dari Lea.

Entri Keputusan Pemenang Birthday Giveaway By Eksplorasilea

Rezeki memang tak salah alamat kan, bersyukur shida menang dalam giveaway yang dianjurkan oleh Lea, Alhamdulillah! Menang cash RM20 gais! iaitu tempat ke tiga sebanyak 3 orang yang menerima hadiah tunai ini, Terima kasih Lea, semoga rezeki selalu ya. Oh ya! jemput join juga giveaway shida yang sedang berlangsung sekarang. 

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog



You May Also Like

33 Jari Ohsem

  1. tahniah shida... alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat menang.
    Hehe. Itu yang seronok apabila menang.
    Semoga murah rezeki penganjur dan orang yang terima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul NA, moga murah rezki kepada penganjur. Tq NA 😊

      Delete
  3. Wahh dah dapat hadiahnyaaaa. Boleh beli makanan lah lepas ni hehehe. Tahniah kak shida! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.. Amboi Atiqah..jgn ajar akak order mkn..berat naik dah nih 🤣🤣

      Delete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah Shida..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..Tahniah Shida dapat rezeki menang GA :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah! Rezeki Allah SWT yang tentukan. Kita hanya mampu berusaha, selebihnya tawakal kepada Allah SWT.

    ReplyDelete
  7. Samalah saya pun menang. Tahniah Shida

    ReplyDelete
  8. tahniah kak shida. murah rezeki.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...Tahniah Shida 👏🏽
    Syok.

    ReplyDelete
  10. Tahniah Shida! Shida menang sesuatu juga dari blog saya tau! https://www.syaznirahim.com/2021/03/topmac2021.html

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, tahniah Shida..

    ReplyDelete
  12. wahhh tahniah! awal dah dpt duit raya ya heheeh

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki, tahniah kak shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.