Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6

by - 01:05:00

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6 | Shida kalau bab join giveaway atau segmen ni memang nak sangat lah! lagi-lagi syarat yang mudah-mudah macam ni, tak pandang kiri kanan dah terus join saja. Giveaway kali ni datangnya dari Blogger Ako Retna @ anakomak. Kalau anak omak ni mesti manja orang dia kan hehee.

Tarikh tamatnya sehari je lagi korang, yang mana belum join pakat-pakatlah klik banner atas ni, ke tinggal shida sorang je yang ketinggalan baru nak join hahaaa 😁😁 Sorry sangat hari ni kan shida tak berapa sihat, tengah kemas-kemas satu ruang dalam rumah ni tiba-tiba jari tersagat dekat rak lemari ni, aduhai pedih dia jangan cakap! Nasib tak terkopek kuku nya.

Meraung juga time kena, terus badan tak berapa sedap setelah melihat darah mengalir time tu. Ok lah bukan nak cerita pasal ni sebenarnya dalam entri giveaway ni, maaf ye! So semoga berjaya kepada mereka-mereka yang join giveaway ini,moga ada rezeki shida. Amin!


You May Also Like

25 Jari Ohsem

  1. Selamat bersegmen Shida.
    Naniey x sempat join mana2 Giveaway lagi. Kalau sempat nak join nanti..

    ReplyDelete
  2. dalam sibuk tu pun sempat lagi ye.
    Syafakillah Shida

    ReplyDelete
  3. tq sudi join shidah....stay tune k :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck and all the best akak! :)

    ReplyDelete
  5. Done joined. Semoga ada rezeki kita shida. Aaminn

    ReplyDelete
  6. Sib baik sempat join. Hari ni last. Good luck!

    ReplyDelete
  7. yeay result dah kluar tau.. jom tgk sape yg bertuah agak nya tu

    ReplyDelete
  8. Keputusan sudah keluar. Lambat komen.

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)

    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  10. Semoga cepat sembuh jari yang luka tu and good luck!

    ReplyDelete
  11. Uiii sakit tu.. koga cepat elok jari tu... Btw good luck!! Tak sempat Cik TK nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh baru perasan typo di sini.. moga tu sebenarnya.. 😅

      Delete
  12. hoho inilah GA yg mama tak sempat join tu

    ReplyDelete
  13. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.