Senarai Hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

by - 07:00:00

Senarai Hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Rasa lega dah dapat update hadiah-hadiah yang bakal pemenang-pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog terima. Shida ambil masa sikit untuk update hadiah, bukan apa baru surprises sikit nak berikan hadiah-hadiah istimewa ini kepada pemenang. Alhamdulillah tahun ni rezeki lebih jadi shida kongsikan kepada korang pembaca dan pengkiritik blog shida.

Semasa nak klik publish entri GA ni sebenarnya shida rasa teruja, bukan apa sebab dah lama sangat shida tak anjurkan apa-apa giveaway tau. So rasa suspen je ada ke yang nak join GA aku ni kan, yerlah shida buat persediaan pun lama dah dari tahun lepas lagi hingga bawa ke tahun 2021 ni. Lega lepas niat dah nak kongsi bersama rezeki yang ada.

Terima kasih kepada korang kerana sudi turut serta dalam GA shida, sudah seminggu GA dijalankan alhamdulillah sambutan amat menggalakkan. Ada juga yang malu-malu nak join, shida tak makan orang lah! shida makan NASI tau! so join jerlah tentang syarat tu sebenarnya yerlah sebagai penganjur kita juga inginkan benefit dari apa yang kita anjurkan dan lakukan, ye dak?

Sekiranya korang tak dapat buat mana-mana syarat yang shida tetapkan tak mengapa okay! Join atas tanda sokongan dan ingin memeriahkan GA ni pun dah rasa okay! sebenarnya niat yang sama shida nak edarkan kad raya shida ini kepada korang pembaca blog shida, so jangan malu segan untuk Join ya, Best sebenarnya sebab GA kali ni sape join automatik dapat hadiah, jadi kalau tak menang untuk 10 hadiah istimewa ni dapat juga gift lain dari shida kan sebagai tanda kenangan ๐Ÿ˜˜

 

Senarai Hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

CASH RM50 & SEKEPING KAD RAYA DARI SRB

Top Referral x 1 Pemenang

TUDUNG FAREHA KOLEKSI BARU & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 1 PEMENANG

corak & warna seperti dalam gambar

BANTAL LEYNA CUSHION & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 2 PEMENANG

Mewah - Elegan - Eksklusif (tidur lena dengan Leyna)

BAGHETTA MASKER & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 1 PEMENANG

Deep Cleansing Masker

PURSE WANITA & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 1 PEMENANG

Guees long wallet for women (not original)

KAD RAYA CUSTOM 10 PCS & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 2 PEMENANG


Bagi yang menang Kad Raya Custom ni korang boleh letak details (nama + ucapan) dalam Kad Raya korang ni dan shida akan cetak 10 pcs setiap pemenang.


HAND SOCK + MASK SHEET KOREA & SKPG KAD RAYA DARI SRB X 2 PEMENANG
Warna untuk handsock & flavor mask sheet adalah random ya!

 SEMUA PESERTA YANG JOIN GA INI AKAN MENERIMA SEKEPING KAD RAYA LIMITED EDITION DARI SHIDA RADZUAN BLOG (SRB)
Jangan lupa selesai komen entri GA tu, terus email shida detail untuk pengeposan Kad Raya SRB okay?

Pemenang untuk hadiah pertama iaitu CASH RM50 akan diberi kepada TOP REFERRAL di mana yang membawa banyak trafik singgah ke blog shida dinilai melalui Google Analytics ya. Bagi pemenang untuk hadiah ke dua hingga ke sepuluh akan dipilih melalui beberapa kategori tapi shida masih belum fikir kategori macam mana yang shida akan nilai. Bukan tak best untuk buat cabutan tapi tak berapa extreme hahaa tapi tak pe ada masa lagi untuk shida fikir kategori hadiah ini. Nanti shida update lagi dilain entri untuk kategori yang shida akan buat.

 
Untuk join Giveaway ini boleh klik banner di bawah ya ๐Ÿ˜˜


 

You May Also Like

27 comments

  1. Semoga semua yang sertai segmen kak ada peluang untuk menangi hadiah . hehe

    ReplyDelete
  2. Wah semua menarik lah kak :)

    ReplyDelete
  3. Wow.. Lumayannya hadiah..
    Semoga makin murah rezeki Shida.. Aamiin..

    ReplyDelete
  4. Hadiah menarik betul. Semua bagus.

    ReplyDelete
  5. best betul hadiahnya! Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  6. ok berkenan kat kushion leyna tu sbb kita pun ada gak beli set bantal n bolster hhhahaha... ok ok nanti tgh cari idea nak update... zaassss hahaha

    ReplyDelete
  7. Bestnya hadiah-hadiah. Banyak yang Ai berkenan.

    ReplyDelete
  8. Wah.. Menariknya semua hadiah ni. Belum sempat join. Insha Allah akan support. All the best woth your GA dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. waaa!! tak sabar nak tggu umum pemenang hehe

    ReplyDelete
  10. Banyaknyaaaaaaaaaa hadiah! Tak sabar nakk tunggu senarai pemenang nanti :D

    ReplyDelete
  11. ramainya hadiah
    bertuah sapa yang dapat

    ReplyDelete
  12. Hadiah menarik tu Shida. Siapalah yang bertuah dapat hadiah best best ni.

    ReplyDelete
  13. lumayannyer hadiah.. ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  14. Meriah hadiah nyer๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  15. Salam kenal kak Shida, wah hadiahnya sangat banyak dan menarik sekali, sayangnya saya di Indonesia.. sukses untuk GA-nya kak ^_^

    ReplyDelete
  16. wowww best2 hadiah nii kak :)

    ReplyDelete
  17. Wahh meriah hadiah-hadiahnya kak shida!!! Siapa la yang bakal bertuah tuuu...

    ReplyDelete
  18. wahhhhhh....meriah hadiahnyer!!kita nak join jugak GA ni tapi kita x siap lagi redesign blog kita,hu3.Harap sempat lah join GA sblm dateline.

    ReplyDelete
  19. wahhh banyanknya hadiahhh kena join cepat2 ni!

    ReplyDelete
  20. agak2 nya sy dapat duit raya ke...tudung raya? hahahaahah verangan

    ReplyDelete
  21. bestnya hadiahh
    bertuah semua pemenang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.