Tahniah Ernie Zakri & Syamel | Sama Cantik Sama Padan

by - 14:43:00

 

Tahniah Ernie Zakri & Syamel | Sama Cantik Sama Padan | Alhamdulillah akhirnya mereka berdua telah pun diijabkabulkan menjadi pasangan suami isteri dengan sekali lafaz pada pagi ini (jumaat). Pasangan sama cantik sama padan ni antara pasangan duet yang paling popular di Malaysia, persandingan atau pernikahan mereka amatlah dinantikan oleh peminat.

Hari Jumaat yang mulia ini bertarikh 26 Mac 2021 menjadi hari dan tarikh pilihan mereka bersempan hari Jumaat yang mulai dan membawa keberkatan didalam rumah tangga mereka. Semasa majlis syamel membawa dan menyerahkan mas kahwin sebanyak RM300 dan seutas gelang tangan berlian kepada Ernie Zakri.



Tahniah kepada kedua-dua mempelai, semoga berbahagia hingga ke Jannah shdia ucapkan. Cantik sangat Ernie Zakri dalam majlis beliau, Ernie mengenakan busana pengantin serba putih yang simple tetapi Ernie tetap nampak anggun disitu.

Psangan ini akan diraikan pada majlis resepsi mereka yang akan diadakan pada 3 April 2021 di Kuala Lumpur. Tahniah sekali lagi Ernie Zakri dan Syamel Aqmal.

 

sumber @erniezakri

You May Also Like

17 Jari Ohsem

  1. Bapak si syamel ni opismet kak ret... :)
    Tahniah to both of them.. dedua pun mmg sepadan kan...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah selamat sudah nikah.

    ReplyDelete
  3. Wahhh dah selamat jadi suami isteri. Semoga berbahagia selalu! :)

    ReplyDelete
  4. Suka tengok mereka berdua ni.

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mereka berdua.

    ReplyDelete
  6. Suka tengok diorang dua ni walaupun kadang2 over nau. Hahaha!

    ReplyDelete
  7. Simple tapi cantik dan comel sangat diorang ni

    ReplyDelete
  8. jealous tgk org yg cepat bertemu jodoh ni huhuhu

    ReplyDelete
  9. Tahniah pasangan pengantin. Suka tengok baju Ernie dari bertunang, berinai dan nikah. Simple dan cantik. Berseri pengantin :)

    ReplyDelete
  10. yehhh! suka sgtt dieorg.. dua2 nampak cantik n ensemmmm :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada pasangan pengantin! Suka tengok diorang ni...

    ReplyDelete
  12. cantik abaya yg ernie pakai.. walaupun baju pengantin tak sama warna tp tetap cantik

    ReplyDelete
  13. tahniah ernie dan syamel. ernie ni suka kaler putih kot. masa resepsi pun pakai gaun putih jg

    ReplyDelete
  14. cantikk... jeles tengok
    sy nak kawin jugakk haha xoxo

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.