Geng Kuat Komen Februari 2021 - Shida Radzuan Blog

by - 07:00:00

 

Geng Kuat Komen Februari 2021 - Shida Radzuan Blog | Sejak-sejak sekolah dah buka semula ni bagi sesi Pra Sekolah, Tahun 1 dan 2, ramai ibubapa yang ada blog update entri mengenai proses persekolahan anak masing-masing. Seronok shida baca, pelbagai reaksi anak-anak yang muncul pagi semalam heheee. Apa-apa pun semoga anak-anak dapat belajar dengan baik dan sempurna dengan suasana covid19 ini, stay safe ya anak-anak!

Tapi shida tak terlepas juga dari mengupdate Top Komen Geng-geng Kaki Komen yang selama ini menyokong kuat atau tulang belakang blog shida ni. Semenjak shida dah bertukar wajah blog, dah bertukar nama url blog rasa semakin rancak pula kawan-kawan blogger baru yang muncul, Alhamdulillah bersyukur sangat shida!

Alhamdulillah senarai dah keluar, shida cukup tak sabar nak keluarkan Top 10 Blogger Terbaik ini. Jom korang tengok siapa di antara mereka yang menjadi Geng Kuat Komen Februari 2021 - Shida Radzuan Blog. Mereka adalah seperti di bawah ini. Tahniah kepada 10 Nama Blogger yang tersenarai. Ada nama blogger lama ada juga nama blogger baru yang muncul, suka pulak tengok 😍

Tahniah kepada mereka NA, Rabiahtul Adawiyah, Atie Zieya, Azhafizah MN, Sha Mohamed, Cik TK, Syaz Rahim, mamapp, Amie dan SalbiahM. Boleh klik nama-nama mereka yang shida telah pautkan link terus ke blog mereka. Terima kasih korang! tanpa mereka ini, tiada maknalah blog shida radzuan ini. Moga korang yang tersenarai ini, berjaya dalam dunia bloging dan mencapai maktlamat yang dituju,

Tak lupa juga kepada yang tidak tersenarai mungkin berada ditangga 11 dan ke bawah, shida ucapakn ribuan terima kasih juga turut menyumbang trafik dan komen dalam blog shida ni. Jika ada yang follow blog shida jangan lupa inform dalam komen ya, shida follow back nanti.

 

PENEBUSAN HADIAH PADA BULAN MAC, JUN, SEPTEMBER & DISEMBER 2021 SETAHUN 4 KALI PENEBUSAN HADIAH - SHIDA RADZUAN BLOG

 

Untuk penebusan hadiah pula, tunggu pengumuman GKK Jan - Mac 2021 ok. Nanti shida akan campur jumlah komen dan 10 teratas akan layak untuk menebus hadiah dari shida yang limited edition ini. Tak sabar pula rasa nak hujung bulan hahaaa. Ok korang, terima kasih sekali lagi ya! kepada semua yang datang hari-hari ke blog shida ni memang awesome!! siapa? awak, awak yang sedang membaca entri ini 😊

You May Also Like

34 Jari Ohsem

  1. Tahniah untuk semua top komentator. Alhamdulillah tersenarai lagi tapi terturun carta sikit :)
    terima kasih juga Shida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza masih dlm carta top 10 hehee btw tahniah fiza!

      Delete
    2. Ada masa ni bolehlah Shida. Nanti dah sibuk tak sempat nak komen banyak² :)

      Delete
  2. Tahniah kepada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah semua izin Allah.

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada semua top commentator! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adinda tangga ke 11 sikit lg tau 😊😊

      Delete
  5. wah wah congrats kepada semuaaa

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Terima kasih nohas, rindu nohas dlm carta shida 😊😊

      Delete
  7. Semua yang ada di atas adalah supporter blogger hahah

    ReplyDelete
  8. Yay, my name is still on the list :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Atie! Tq tau selalu support kak shida 😊😊

      Delete
  9. Tahniah tersenarai.....rajinnya mereka comment ye....

    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ohhsenyum..lama xnampk 😊😊

      Delete
  10. Tak sangka tersenarai. Kena usaha keras agar terus stay dalam carta. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sal..penama baharubdlm carta hehee 👍😊

      Delete
  11. Tahniah...hehe saya baru nak aktif berblog, =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih fatin..welcome back ya!😊

      Delete
  12. wahhh.tahniahhh buat yg tersenaraai tuu ;)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Yaa mereka mmg rajin..silakan berkenalan ya 😊

      Delete
  14. Replies
    1. Tahniah rabia 👍 tq sudi singgah blog akak 💕

      Delete
  15. tahniah utk semua👍👍👍👍

    ReplyDelete
  16. Tahniah semua yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  17. tahniah semua yg tersenarai :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.