Giveaway Raya Bersama SRB - Tamat

by - 17:00:00

Giveaway Raya Bersama SRB - Tamat | Alhamdulillah lega sangat akhirnya Giveaway Raya bersama Shida Radzuan telah pun TAMAT. Terima kasih tak terhingga kepada semua peserta Giveaway ini kerana menyertai dan dan support giveaway ini. Lepas juga hajat shida yang tertangguh lama sejak dari tahun 2020 lagi sudah ada niat nak buat giveaway ini.

Alhamdulillah sepanjang 10 bulan shida kembali aktif bermula Julai 2020 sehingga kini, memang nampak segala pencapaian yang shida dapat dalam masa yang singkat. Ini semua kerana kawan-kawan blogger yang selalu turun naik carta Geng Kuat Komen yang paling aktif dan sporting memeriahkan blog shida ini selama 10 bulan, Terima kasih korang!💋

Perhatian kepada semua peserta giveaway ini untuk semak semula no.penyertaan, semak semula link sama ada betul atau tak dan yang paling penting sekali malumat butiran yang shida minta harap semua sudah pun beri kepada shida melalui email yang disediakan. Peserta giveaway ini terdiri daripada mereka yang tersenarai dibawah, boleh blogwalking ya :)

 

Senarai Peserta Giveaway Raya BSRB

  1. https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  2. https://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  3. https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  4. https://yaniej.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  5. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  6. https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  7. https://ikashoid.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  8. https://www.yayaazura.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  9. https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  10. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  11. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  12. https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  13. https://www.shikinrazali.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  14. https://mrsablogstori.blogspot.com/2021/03/Mrs.A%20join%20giveaway%20raya%20bersama%20shida%20radzuan%20blog.html 💙
  15. https://loveneddy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  16. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  17. https://www.farhanajafri.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  18. http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  19. https://littleadamantium.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  20. https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html ðŸ’™
  21. https://www.siinurul.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  22. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html💙
  23. http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  24. https://www.sheilainspire.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  25. https://www.baeroslan.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-redzuan-blog.html 💙
  26. http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  27. https://aniesandyou.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  28. https://www.youthayuju.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  29. https://belogsjm.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-redzuan.html  💙
  30. https://www.nonasani.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  31. http://www.mamapipie.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  32. http://galaksiviral.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  33. https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  34. http://www.zukidin.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  35. https://anakomak6.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  36. https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  37. https://atelophobia-me.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html  💙
  38. https://misshamakeupstore.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  39. https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  40. https://famf-tower.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  41. https://penselduabee.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  42. https://ema-mel0dy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  43. http://zzzyy.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  44. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  45. https://saranur74.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shidaradzuan.html 
  46. https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  47. https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙 
  48. https://www.alienoren.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  49. https://salamisimon1.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  50. https://www.azhafizah.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  51. https://syuderis.blogspot.com/2021/04/blog-post_2.html 💙
  52. https://www.aziankhalil.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  53. https://cikyatiedotcom.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html
  54. http://nardnerd.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  55. https://hidayahmosni.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  56. https://ctcheery87.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  57. https://salatulzarida.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙
  58. https://ramaramapendek.blogspot.com/2021/04/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html 💙

**Catatan : 💙 sudah beri maklumat butiran (Nama & Alamat)

 

Harap semua bersabar ya, keputusan akan shida umum dalam masa terdekat kemungkinan pada bulan Ramadhan nanti sama ada Ramadhan pertama atau kedua sebabnya masih ada 5 peserta lagi yang belum beri maklumat butiran yang shida minta. Jadi jika semua selesai shida akan umum kan 10 Pemenang bertuah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog.

Maka dengan ini shida menamatkan Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog. Terima kasih sekali lagi kepada semua 58 peserta yang terlibat sepanjang giveaway ini berlangsung selama 20 hari. Jumpa lagi untuk next entri ya. Bai bai 😁


You May Also Like

27 comments

  1. Wah.. x sabar nak tunggu result nya hehehe

    ReplyDelete
  2. No 16! semoga ada rezeki, insyaAllah. gudluck semua.

    ReplyDelete
  3. Yeay, ada. Nombor 50. Details Fza Shida dah ada kan :)

    ReplyDelete
  4. no 11 Naim betul. xpa kak, kami sabar menanti.. :)

    ReplyDelete
  5. No 30 datang lapor diri! Hihi

    ReplyDelete
  6. Nombor 46 datang melapor diri!!

    Meriahnya.. ramai!! Good luck semua!!

    ReplyDelete
  7. No 9 datang melaporkan diri! Tak sabar tunggu resultnya :D

    ReplyDelete
  8. Horey,dah tamat.Semoga berjaya uols!!

    ReplyDelete
  9. No 37 datang melaporkan diri!😊 Selamat berpuasa semua😊

    ReplyDelete
  10. No 37 datang melaporkan diri!😊 Selamat berpuasa semua😊

    ReplyDelete
  11. Nombor 47 singgah bw. Harap ada rezeki. Tak sabarnya

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... byk penyertaan... akak x sempat join hari tu shida... apapun tahniah sbb dh berjaya anjurka GA

    ReplyDelete
  13. 2nd last datang lapor diri. detail pun dah bagi. Terima kasih.

    ReplyDelete
  14. peserta pertama datang sini lapor diri.. hehehe..
    Yeah!! Tak sabar tunggu pengumuman..

    ReplyDelete
  15. Debaran menunggu keputusan keluar. Harap ada rezeki untuk menang. Kalau berjaya dapat cipta hatrik. Hehe.

    ReplyDelete
  16. Mendapat sambutan yang menggalakkan. Tahniah!

    ReplyDelete
  17. nombor 48 disini! all the best dan selamat berpuasa semua! "D

    ReplyDelete
  18. detail dah bagi.. hehe.. tunggu result pula..

    ReplyDelete
  19. No. 13 datang ke sini.. best of luck untuk semua yang join..

    ReplyDelete
  20. alaaa no. 27 kalau 28 mesti bertuah hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.