Tahniah! Kepada 10 Pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

by - 07:00:00

Tahniah! Kepada 10 Pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog | Alhamdulillah syukur akhirnya shida dapat juga keluarkan Senarai 10 Pemenang Bertuah shida ini. Untuk pemenang bagi kategori adalah muktamad ya dan pemenang kategori random shida menggunakan random number generator sahaja. Nak pilih-pilih buat video macam tak sempat rasanya! Maafkan saya!

Sekali lagi kepada mereka yang masih belum hubungi shida untuk penghantaran maklumat sila berbuat demikian secepatnya ya! Memandangkan ke semua hadiah dah siap sedia dibungkus tinggal nak pos sahaja, jadi tak membuang masa pergi ke pejabat pos berulangkali jadi shida masih menunggu mereka yang belum menghubungi shida. 

Shida akan memaklumkan sekiranya kesemua hadiah telah diposkan ya termasuk Top Komen Geng Kuat Komen (Jan - Mac 2021). Harap bersabar menunggu kesemua hadiah dan kad raya ini tiba ke rumah korang semua. Kepada pemenang TOP REFERRAL & CETAK KAD RAYA diminta untuk hubungi shida disini : PEMENANG GRBSRB

Terima kasih tak terhingga kepada semua kerana menjayakan Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog secara langsung dan tak langsung dengan meriahnya. Inshaa Allah jika diberi rezeki akan ada giveaway atau segmen yang ke dua dari shida untuk sesi akhir tahun pula. Tungguuu!

Kepada yang bertuah! shida ucapkan TAHNIAH dan bagi yang tidak berjaya jangan merajuk dengan shida ya! Semua dapat sekeping KAD RAYA dari shida sebagai tanda terima kasih kerana selalu datang singgah, komen dan support blog shida ini. So! merekalah pemenang untuk Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog, Congrates!


TOP REFERRAL X 1 PEMENANG
Cash RM50 + Sekeping Kad Raya dari SRB


CONTENT BLOG + PENCERITAAN X 2 PEMENANG
Tudung Fareha Koleksi Terbaru + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
Bantal Cushion (Leyna) + Sekeping Kad Raya dari SRB
 

CABUTAN BERTUAH DARI SRB X 7 PEMENANG
Bantal Cushion (Leyna) + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
Baghetta Masker + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
Kad Raya Custom 10pcs (cetak nama pemenang) + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
Kad Raya Custom 10pcs (cetak nama pemenang) + Sekeping Kad Raya dari SRB  
Handsock & Mask Sheet Korea + Sekeping Kad Raya dari SRB
 
Handsock & Mask Sheet Korea + Sekeping Kad Raya dari SRB

 
 
KAD RAYA DARI SRB LIMITED EDITION
Diberi kepada semua peserta yang join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog 
 

You May Also Like

54 comments

  1. Tahniah untuk semua pemenang πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang. Anda hebat. Terima kasih juga kepada Shida atas penganjuran giveaway... dapat lah kita jelajah blog rakan peserta nie

    ReplyDelete
  3. wahhhh... tahniah buat semua pemenang di atas....

    ReplyDelete
  4. wah tahniah kepada semua pemenang hehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang.

    Eh macam tak percaya menang juga ni. Terima kasih.. Alhamdulillah.. Rezeki Ramadhan..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Hadiah Ramadan yang ohsem.. Terima kasih Shida..
    Tahniah juga pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Rezeki awal Ramadhan. Akhirnya Abam Kie terpilih sbg salah seorang pemenang. Terima kasih Shida. Selamat berpuasa....

    ReplyDelete
  8. Wah alhamdulillah! Rezeki bulan puasa πŸ˜‡ terima kasih blogger shida!


    Tahniah semuaaaa

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang πŸ‘πŸ½

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua pemenang-pemenang. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa!!😘

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang😍

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, ada rezeki menang. Tahniah kpd pemenang lain dan semua peserta.

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  14. tahniahh. alhamdulillah ada rezeki saya

    ReplyDelete
  15. Alhamdulilah.. Terima kak shida.. Heheh

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang... Terbaik Shida...

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  20. Tahniah kpd semua pemenang yg b'tuah..

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah rezeki bulan puasa hehehe.
    Tahniah kepada pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah, rezeki awal Ramadan. Terima kasih, Shida. Tahniah juga kepada pemenang-pemenang lain yang terpilih.

    ReplyDelete
  24. Tahniah semua pemenang, lately buka blogger cuma sekejap2, byk terlepas segmen dah ..selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah...memang Rezeki, rezeki...takpa..tunggu kad rayaaa..hehe

    ReplyDelete
  27. tahniahnyer semua pemenang.. πŸ˜…

    ReplyDelete
  28. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  29. Tahniah! kepada yang bertuah.

    ReplyDelete
  30. Yay! keputusan dah kluar ! tahniah semua pemenang :)

    ReplyDelete
  31. tahniah kepada semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  32. Selamat kepada semua pemenang.
    Semoga nantinya ada pemenang dari negara lain 😊

    ReplyDelete
  33. Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  34. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  35. tahniah buat semua pemenang! anda mmg ohsem!

    ReplyDelete
  36. tahniahh untuk semua pemenang bertuah!

    ReplyDelete
  37. Meriahnya pemenang GA shida ni... tahniah semua yg bertuah!!!

    ReplyDelete
  38. Tahniah kepada semua pemenang πŸ€—πŸ₯°

    ReplyDelete
  39. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  40. Tahniah kepada semua pemenang. Terbaik semua. :D

    ReplyDelete
  41. tumpang gembira kpd semua yg berjaya

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.