Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

by - 12:09:00

 

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya | Betul kata cuya, kalau kekeringan idea tu bolehla join Giveaway beliau! dah terbit entri untuk hari ini..kaaaa ching! See siap ada bunyi lagi, hebat betul hahahaa 😁 Sebenarnya cuya juga telah menjemput shida untuk join giveaway ini. Katanya "mana tahu menang juga untuk giveaway 2.0 ni" Cuya! kak shida dah tak ada gambar lagi nak bagi hahahaa please jangan bagi menang hahahahaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 

So kalau korang nak juga gambar korang di vektor kan seperti gambar shida dibawah ini boleh join giveaway dari cuya ni. Tekan banner comel atas tu tau! Tarikh tamat pada 3 Mac 2021 tak lama je lagi tu. Setakat ni 2 pememang akan diberi hadiah vektor tapi sekiranya sambuatannya luar biasa akan ditambah pemenangnya lagi, harap ditambah lah pemenangnya boleh diasahkan bakat melukis si cuya ni kan. Okay, All the best to all contestan dan juga penganjurnya! πŸ’•


Terima kasih Cuya πŸ’‹


You May Also Like

33 comments

  1. Selamat bergiveaway Shida. Semoga ada rezeki menang lagi vector Cuya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..mudah mudahan ade rezki..Tq fiza 😊

      Delete
  2. Hehe sudah dijemput penganjurkan walaupun sudah menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..xpe join saja mng kalah blkgvkira..janji support NA!

      Delete
  3. cantikkk ja vektor ni, hope atie menang for next GA heheh

    ReplyDelete
  4. Hahah..akk ni...kalau takde gambar, saya akan tukar gambar akak kepada vektor versi lain...yg akk menang ni versi lain...hehehe

    Terima kasih sebab sudi join! Cuya dah updte senarai peserta ya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok kalau akak mng kena bergambar lain la nampknye heheee..sama2 cuya..ok nnt kak BW ya πŸ’•

      Delete
  5. Good luck! All the best kak shida.. menang lagi pun apa salahnya kak.. pakai gambar lain pula.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa gambar dah terhad..byk gmbar bedua..xde gambar sorg 🀭🀭

      Delete
  6. Goodluck! All the best! :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/02/giveaway-vector-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  7. hi. singgah daripada giveaway yg sama. hehe :)

    ReplyDelete
  8. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.πŸ₯°

    ReplyDelete
  9. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.