Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey

by - 00:03:00

Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey | Jom korang join segmen dari Blogger Naniey Barniey Lurviey haaa gitu nama diaa punya panjang nak sebut hehee. Segmen yang mudah bagi shida, rugi juga jika korang tak join., boleh tambahkan follower blog dan tingkatkan trafik blog korang.

Segmen berlangsung selama sebulan dari 2 Februari 2021 sehingga 5 Mac 2021. Shida doakan semoga segmen blogger naniey meriah dan berjalan dengan lancar. Jom korang join dan support blogger naniey dengan segmennya. Tekan banner di atas ya!

Psssttt! psssttt! shida masih menunggu follower ke 5000, segan segan pulak nak muncul! lagi 6 follower sahaja. Cukup 5000 follower shida nak buat satu segmen atau giveaway - shida masih mempertimbangkan antara dua ni. Harap dapatlah buat sebelum masuk bulan puasa nanti, bagi blogger yang follow shida jangan lupa inform dalam komen ya!

 

You May Also Like

19 Jari Ohsem

  1. selamat bersegmen kak shida :)

    ReplyDelete
  2. Assalam. Good Luck Shida. Akak pun join juga.

    ReplyDelete
  3. Oh ya harap tercapai dapat 5000.
    Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya masuk bloglist penganjur.

    ReplyDelete
  5. Singgah dri segmen yg sama
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2021/02/segmen-pencarian-bloglist-2021-by.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen, Shida.
    Done follow #4994

    ReplyDelete
  7. Good luck, as join juga :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/02/segmen-pencarian-bloglist-2021-by.html

    ReplyDelete
  8. Best of luck, Shida.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen kak shida!

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen Shida..
    Wah.. lagi 5 orang je nak cukup 5000, siapalah yang bertuah tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.