Segmen Drop Your Link By Adinda Baizura Mazlan

by - 21:27:00

Segmen Drop Your Link By Adinda Baizura Mazlan | Awal-awal tahun ni dah nampak ramai blogger yang buat Segmen dan Giveaway. Tahniah dan syabas shida ucapkan kepada blogger yang rajin sekali membuat aktiviti blog seperti ini. Okay untuk kali ni shida nak join satu segmen bloglist yang dianjurkan oleh Blogger Adinda Baizura Mazlan. 
 

Syarat sangat simple hanya follow blog, buat blogpost dan submit diruangan komen, sangat mudah! Berlangusng tak lama hanya 5 hari sahaja bermula 1 Feb 2021 sehingga 5 Feb 2021. Shida doakan semoga segmen blogger adinda meriah dan berjalan dengan lancar. Jom korang join dan support blogger adinda dengan segmennya. Tekan banner di atas ya!

Psssttt! shida masih menunggu follower ke 5000 shida, segan segan pulak nak muncul! lagi 8 follower sahaja. Cukup 5000 follower shida nak buat satu segmen atau giveaway - shida masih mempertimbangkan antara dua ni. Harap dapatlah buat sebelum masuk bulan puasa nanti 😉


You May Also Like

20 Jari Ohsem

  1. wahhh cepat buat giveaway nanti.. kite nak join hee :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak shida :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen kak!!

    Wah bakal buat segmen ke kak shida? Nanti Cik TK join! Cepat2 lah capai 5000 follower!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Shida. Fza tak sempat nak buat giveaway ke apa. top komentator je mampu :)

    ReplyDelete
  5. Balas kunjungan dan follow sini.
    Good luck yer :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen shida ye. kalau ada masa nak join gak lah

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen !! Semoga cepat reach 5k :)

    ReplyDelete
  8. Sekarang tinggal 6 lagi nak capai 5k. Hehe! Selamat bersegmen Shida! :)

    ReplyDelete
  9. Sudah tutup rupanya segmen ini.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.