Happy Birthday Azhafizah

by - 16:02:00

Happy Birthday Azhafizah | Assalamualaikum wbt korang! Hari ini shida berpeluang nak update entri ringkas dan ucapan khas untuk seseorang ini. Semalam memang shida superb busy dengan kerja-kerja ditempat tuisyen sampai tak dan nak update pun, jangan kata update buka laptop pun tak sempat huhuu!
 
Semalam sehari suntuk shida di Pusat Tuisyen selesai akaun syarikat tahun lepas, selepas selesai membuat bayaran gaji pekerja 3hb yang lepas. Alhamdulillah selesai buat akaun yang tertunggak tu dari bulan September hingga Disember 2020. Lepas ni tak la kalut sangat sebab akaun dah selesai. Now tinggal kerja-kerja semasa sahaja, boleh dah tarik nafas lega fuh!
 

Okay! Entri ini wujud pun sebenarnya shida nak mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada Blogger Azhafizah. Sempena hari ini 7 Februari 2021 hari lahir yang ke ** heheee nampaknya terpaksa dirahsiakan hahaaa 😂

Apa-apa pun fiza, shida ucapkan All THE BEST! kepada fiza dalam apa jua yang fiza ceburi dan lakukan dan juga dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah serta berbahagia bersama suami tercinta dan keluarga 😍

Bulan februari ni pendek je harinya, pejam celik nanti dah masuk hujung bulan pula. Mudah-mudahan disepanjang hari bulan februari ni adalah hari-hari yang indah dan penuh dengan berita yang yang menggembirakan. Berharap juga wabak covid19 terhapus dari muka bumi ini dan kita semua didalam lindungan Allah swt Amin.


You May Also Like

37 Jari Ohsem

  1. Wah bust tulisan khas untuk Fiza.
    Dah ucap pagi tadi.

    ReplyDelete
  2. akaun kompeni akak lom siap..huhu

    ReplyDelete
  3. Ingatan tulus ikhlas dari rakan blogger. Salam ulang tahun Fiza. Moga gembira selalu.

    ReplyDelete
  4. Wah..birthday Fiza eh hari ni...Happy Birthday Azhafizah...

    ReplyDelete
  5. waaaa kak shida and kak fiza mmg rapat eh ? tak penah tauuu huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami kenal sejak berblogging lagi gitu :)

      Delete
    2. waaaa nmpk sngt istimewa sbb ada entry khas :)

      Delete
    3. Betul Atie..kenal since 2009 lagi..tp masa 2018 baru jumpa kka fiza 🥰

      Delete
  6. Shidaaaaa..terharunya Shida buat entry khas ni. Terima kasih banyak² Shida untuk entry dan doa. Semoga Allah membalas dengan segala kebaikan untuk Shida dan untuk rakan blogger di atas. Alhamdulillah rezeki ada kawan kawan blogger yang baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 fiza 🥰🥰
      Semoga ukhwah yg terjalin hingga ke jannah..take care fiza 😊

      Delete
  7. Fuhyooooooo... Happy Birthday kak Fizaaaaa! Semoga berbahagia dan diberkatiNya.... Amin

    ReplyDelete
  8. Sempat wish Fiza dekat IG je kelmarin. Nak jengah blog Fiza, tak sempat pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe mai wish kat sini pun..fiza akn baca nnt 😊

      Delete
  9. wow.. happy belated birthday fiza :) baru tahu haha

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir untuk Azhafizah..

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday kak fiza!!

    ReplyDelete
  12. Terlepas pulak birthday Fizah. Ok nanti nak gi wish next time bw ke sana

    ReplyDelete
  13. Awesome.. Happy birthday Fiza..
    Semoga ukhwah Shida dan Fiza kekal hingga ke Jannah..
    Sweet sangat ini..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.