Giveaway Aku Dan Kamu

by - 11:00:00

Giveaway Aku Dan Kamu | Untuk pertama kalinya shida nak ucapkan tahniah kepada Blogger As Samsudin di atas penganjuran giveaway pertama beliau. Tahniah As ya! As juga rajin support blogger-blogger lain yang menganjurkan giveaway pasti As juga turut serta.

Bulan julai juga adalah bulan Anniversary As dan pasangan jadi shida ucapkan Happy Anniversary kepada As dan Aliff, semoga hubungan korang berdua berkekalan hingga ke Jannah dan sentiasa berbahagiaan serta saling sayang menyayangi 😍

Giveaway baru sahaja bermula pada 1 Julai 2021 dan akan tamat pada 31 Julai 2021 (sebulan ngam). So korang ada masa yang banyak untuk join ya! Pakat-pakat join okay kita memeriahkan giveaway sulung dari As ini. Jadi korang yang nak join boleh klik banner di atas yang sweet sangat tu okay 😘

Hadiah? adaa meh tengok sini : Senarai hadiah Giveaway Aku Dan Kamu


You May Also Like

30 comments

  1. All the best Shida. Moga terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  2. baru nak join. all the best kak shida!

    ReplyDelete
  3. Harap ada rezeki untuk menang.

    ReplyDelete
  4. Goodluck and all the best kak shida! :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. good luck and all the best kak shida

    ReplyDelete
  7. Cantik dan sweet banner.
    Good luck Syida.

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen Shida. Semoga ada rezeki Shida menang nanti.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih shida atas ucapan yang sweet. Semoga yang terbaik juga untuk shida. Amin...

    Good luck ya, semoga ada rezeki nanti.

    ReplyDelete
  10. All the best semoga ada rezeki utk menang

    ReplyDelete
  11. Best of luck, Shida.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  12. ika datang dari segmen yang sama :) Goodluck

    ReplyDelete
  13. Wahh all the best kak shida!!!

    ReplyDelete
  14. goodluck kak! su menyusul join

    ReplyDelete
  15. All the best, Shida! Akak pun joined.

    ReplyDelete
  16. All the best kak Shida :))

    ReplyDelete
  17. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
  18. salam blogwalking dri giveaway yg sama.Good luck !

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.