Terima Hadiah Dari Blogger Suria Amanda | Menang 1st Giveaway Sempena B'day SA

by - 10:58:00

Terima Hadiah Dari Blogger Suria Amanda | Menang 1st Giveaway Sempena B'day SA | Alhamdulillah bulan julai ni penuh dengan kejutan dan kegembiraan. Dah beberapa hari shida peram hadiah dari Blogger Suria Amanda ni, terima dah lama harini baru sempat update entri untuk hadiah ini. Penerimaan hadiah ini juga bersempena kemenangan dalam giveaway yang dijalankan oleh Kak SA.
 
Tahniah juga untuk pemenang yang lainya, Azhafizah, Salatul Zarida, Kak Ret, Sariyusa dan Eksplorasilea. Masing-masing pun dah terima hadiahnya dan dah update pun. Terima kasih kak SA atas hadiah yang diberikan. Jom tengok hadiah apa yang shida dapat dari Kak SA.
 

 
Hadiahnya berupa sebuah frame dan mask, ada juga terselit sekeping note untuk shida "Thanks for your support" Sama-sama kak SA, selagi bernafas bernyawa sihat tubuh badan akan sentiasa support Kak SA dan rakan-rakan blogger seperjuangan sekalian, itu saja janji shida.

Yang penting sama-sama kita menjaga diri dimusim covid19 ini ya sebab kita masih belum menang dan kita masih bertarung dengan musuh yang kita sendiri tak nampak. Situasi juga masih genting terutama di negeri selangor dan kuala lumpur, doa yang baik baik stay safe gais!


You May Also Like

45 comments

  1. Tahniah, Shida. Comel-comel hadiahnya :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Tahniah Shida.

    ReplyDelete
  3. Tahniah, kak.. Cantik frame foto tuh, di sebelah frame apa itu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelah frame tu..mask sheet..malm2 boleh pake ke muka..bikin sejuk..jer..hehee Terima kasih naia

      Delete
  4. Wha! Tahniah pada yg dapat hadiah dan pada yg beri hadiah!

    ReplyDelete
  5. Tahniah Shida!
    Cute pek mask tu lah.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah Shida. Betul tu.. Kita support each other kan

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Semoga ukhwah berkekalan hingga ke akhirnya.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..tahniah juga Shida. Comel hadiah Kak SA bagi.

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak shida! Cantikkk frame gambarnya :)

    ReplyDelete
  11. wah selamat ya kak dapat hadiah, semoga semakin termotivasi

    ReplyDelete
  12. Memang seronok apabila terima hadiah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul NA..tp cpeh lawan NA hehee..NA lg byk terima hadiah..Tahniah utk NA juga 😊

      Delete
  13. Comelnya lahai packaging mask tu... Tahniah kak!

    ReplyDelete
  14. Wah..baru perasan entry ni..nampak x? nampak x sibuk giler akak ngan kerjaya..nak singgah rumah Shida pun tunggu ada masa...tahniah again ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheee terima kasih kak SA..xpe kak sa shida pn sibuk2 juga..smpai kena ambil masa nk blogwalking..

      Delete
  15. Wah, alhamdulilah tahniah kak 😍

    ReplyDelete
  16. woh hadiah best. tahniah shida

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah... tahniah shida👍👍👍

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. Tahniah Shida..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.