Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom

by - 22:00:00

Nak turut serta dalam giveaway ini boleh klik banner di atas. Terima kasih.

Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom | Akhirnya ada juga blogger yang menganjurkan giveaway bagi sesi julai. Terima kasih kepada Blogger Shalimar Yusof yang menganjurkan giveaway ini selama sebulan ya bermula 4 Julai 2021 dan tamat pada 4 Ogos 2021. Hadiah yang ditawarkan berupa :

Pemenang No.1 :

1 Unit jutebag + 1 unit kad touch n go dengan custom sticker

Pemenang No.2 :

 1 Unit jutebag + 1 unit custom sticker kad bank/kad touch n go

Pemenang No.3 :

 1 Unit Kain Batik Viral

Pemenang Saguhati  2 pemenang :

 Custom Sticker (kad bank/kad touch n go)

Amacam hadiahnya menarik tak? mestilah menarik jadi sekiranya korang mahukan hadiah-hadiah ini secara percuma hendaklah join dan mahu melakukan syarat-syarat yang disertakan dalam giveaway ini. Mudah saja bagi shida syarat-syarat yang dikenakan. Jom korang sama-sama memeriahkan giveaway ini.

Kepada Shalimar, shida harap awak dapat "tujuan" yang awak inginkan dalam tujuan giveaway ini dianjurkan selain dapat menjalinkan ukhwah sesama blogger dapat juga memperkenalkan produk yang ingin diperkenalkan. Semoga giveaway berjalan dengan lancar dan good luck kepada semua yang bakal join nanti.


You May Also Like

31 comments

  1. Goodluck and all the best kak shida! :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway Shida. menarik hadiah hadiah tu. Semoga ada rezeki Shida juga.

    ReplyDelete
  3. Hadiahnya menarikk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Best of luck, Shida.. Semoga ada rezeki untuk awak...

    ReplyDelete
  5. Harap ada rezeki berpihak pada Shida. Amin.

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  7. Good luck shida.. semoga ada rezeki GA julai

    ReplyDelete
  8. good luck and all the best

    ReplyDelete
  9. join jugak GA ni. Good luck tau

    ReplyDelete
  10. Good luck and all the best

    ReplyDelete
  11. Good luck and all the best ya kak shida!!!

    ReplyDelete
  12. Ada dalam draft..x join lagi..all the best Shida

    ReplyDelete
  13. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Shida... InsyaAllah mudah2an semuanya tercapai.. agak lama mendraf.. huhuuh.. bulan julai juga jadinyaa

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.