Giveaway Road To 3M Mamapp

by - 23:48:00

Giveaway Road To 3M Mamapp | Sebelum tu, shida nak ucapkan Tahniah kepada mama kerana trafik blog sepanjang berblog hampir mencapai 3M, bukan senang ye korang! satu usaha yang harus dibanggakan. Shida ni dulu nak capai macam sekarang pun susah, masih menunggu untuk ke 10M pv. Pejam celik pejam celik mesti capai, Inshaa Allah doakan ya!

Syarat yang ditetapkan juga mudah, follow-follow subcribe, memandangkan shida memang dah lama follow socmed mama jadi ia memudahkan kerja hehee. Giveaway mama akan berlangsung selama sebulan ya, bermula 6 july 2021 dan tamat 6 ogos 2021. Kepada yang berminat jom turut serta ok, hadiah juga lumayan bagi shida cash dan barang! perghh!

Hadiah Pertama Cash RM50 & RM30 dengan captures pageview blog mama seperti yang diterangkan dalam entri giveaway. Hadiah kedua pula berupa inpods i12 tws untuk 5 pemenang color pula random. Menarik sungguh bukan? jadi jomlah kita beramai-ramai memeriahkan giveaway mamapp. Tahniah mamapp akhirnya dapat juga anjurkan giveaway ini.

KLIK BANNER GIVEAWAY UNTUK JOIN DAN KE BLOG PENGANJUR.


You May Also Like

60 comments

  1. Semoga berjaya.
    Warna inpods menarik Nata.

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk GA ini, Shida 😊

    ReplyDelete
  3. All the best shida. Moga terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  4. good luck and all the best kak shida

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. Good luck and all the best kak shida

    ReplyDelete
  7. All the best Kak Shida. Syu tak sempat lagi nak join GA ni.Nantilah kalau Syu ada kelapangan.Hi3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe ada masa blh je join..lmbat lh tu heheee

      Delete
  8. Comel hadiah tu. Semoga ada rezeki Shida menang.

    ReplyDelete
  9. Good luck too.. comel hadiah

    ReplyDelete
  10. Good luck kak shida!! Cik TK pun nak join la nanti!!

    ReplyDelete
  11. Good luck..semoga ada rezeki Shida

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen..good luck Shida!

    ReplyDelete
  13. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  14. Good luck, Shida! Moga ada rezeki untuk GA ni :)

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya, kak Shida.. cantik-cantik airpods tuh..

    ReplyDelete
  16. terima kasih noshida na support dan memeriahkan giveaway mama.. good luck ye.. usha2 la nombor pv tu tak lama lagi dah tu. pehh dia punya blog 10 juta mama kalau nak capai 10 juta maunya tunggu bercucu dulu haha

    ReplyDelete
  17. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.