1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021

by - 23:04:00

1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021 | Tahniah kepada Blogger SA atau Kak SA kerana penganjuran Giveaway kak sa yang pertama selama berbloging bersempena juga dengan Ulangtahun Kelahiran Kak SA yang ke 43 tahun. Serius lah kak SA 43? tak macam 43 pun kak SA nampak muda dari usianya, apa rahsianya kak SA? Cuba share dengan shida 😍😍

Giveaway ini akan tamat pada 6 Jun 2021 yang akan datang beberapa hari saja lagi. Jadi sebelum tamat jom ramai-ramai kita pakat join dan meriahkan giveaway sulung kak SA ni KLIK BANNER untuk ke blog Kak SA. Hadiah yang bakal diterima oleh 6 yang bertuah masih misteri dan 10 lagi penyertaan akan dimasukkan ke dalam "Bloglist Ahli-Ahli Mesyuarat Tingkap" menarik betul nama bloglistnya heheee.

Kepada Kak SA, Selamat Hari Lahir yang ke 43 tahun ya. Shida doakan untuk kak SA semoga panjang umurnya, murah rezekinya, sihat tubuh badan serta sentiasa kekal muda sweet 20 gituu hehee. Okay kak SA hadiah doa untuk kak SA yang mengiringimu selalu, Amin! 😍

 

You May Also Like

39 Jari Ohsem

  1. Good luck shida radzuan. saya pun tak pernah nak buat GA. terfikir juga nak buat, mcm best je. in shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS terima kasih..jika buat jgn lupa maklum ya :)

      Delete
  2. wahhh SA 43 dah ye.. maintain awek muda gituuu.. good luck Shida :)

    ReplyDelete
  3. Selamat menyertai. Good luck.

    ReplyDelete
  4. All the best kak. Syu tak berkesempatan lagi nak join😁.

    ReplyDelete
  5. Goodluck and all the best kak shida! :)

    ReplyDelete
  6. all the best shida.. semoga ada rezekinya nnt

    ReplyDelete
  7. Kita kena jari work out and kurangkan gula kalau nak awet muda cam kak SA. Good luck Shida

    ReplyDelete
  8. eh kak sa ade buat ga nak join laaa

    ReplyDelete
  9. Moga ada rezeki untuk GA ni, Shida :)

    ReplyDelete
  10. Good Luck! Me too join it! Harap ada rezeki . Amin

    ReplyDelete
  11. HAI. JOIN JUGAK :) GOOD LUCK!
    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/06/1st-giveaway-sempena-bday-sa-6-june-2021.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bergiveaway Shida. Fza awal joined dah haritu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.