Menang Giveaway Raya 2021 - Duit Raya By Bola Katok

by - 10:00:00

Menang Giveaway Raya 2021 - Duit Raya By Bola Katok | Alhamdulillah rezeki dihari jumaat, satu permulaan yang baik untuk Bulan Jun tahun ini. Harap-harap ianya berterusan lah sampai bila-bila, sebabnya bukan selalu shida ni bertuah tentang sesuatu. Walau macam mana pun shida bersyukur apa adanya yang hadir, yang tiba dan yang mendampingi heheee.

Gembira shida diumum menang dapat duit raya haaa! bukan senang besar-besar ni orang nak bagi duit raya kan. Alhamdulillah syukran kepada Blogger Bola Katok selaku penganjur giveaway. Tahniah juga kepada pemenang yang lain memenangi kategori duit raya yang lain, rezeki hampa hehee.

Hadiah berupa duit raya pun telah diterima masuk ke akaun bank sotong shida hehee. Alhamdulillah syukur, moga murah rezeki Blogger BK ya terima kasih banyak-banyak. Lepas ni boleh la saling kunjung mengunjung bagi menambah lagi rakan blogger dan meningkatkan trafik blog. Jom korang berkenalan dengan Blogger Bola Katok ni.


You May Also Like

44 Jari Ohsem

  1. tahniah shida....
    semoga si bola kotak murah rezeki jgk kan.. :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah..rezeki dapat menang duit raya :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selamat terima juga semalam.

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah kak.. ada nama kak Anies pula.. wah.. Alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  5. wowww,tahniah kak..alhamdulilah..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih dan tahniah! 👍👍👍

    ReplyDelete
  7. Tahniah Shida. Rezeki syawal

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Anda sememangnya layak untuk memenanginya. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniah!!

    ReplyDelete
  10. Wahh tahniah kak!! Rezeki tu dapat duit raya!!!

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Shida! Alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  12. Tahniahhhh murah rezeki shida

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Tahniah Shida..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.