Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris

by - 22:04:00

Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris | Agak terlewat sikit shida up entri baru, dua tiga hari ni shida sedikit penat dan sibuk dengan kerja hakiki. Mana taknya pagi cari rezeki balik jalankan tanggungjawab seorang isteri pula. Memang benar orang cakap penat seorang isteri tak pernah habis, memang betul dan tepat sekali tapi kita sebagai isteri ni tak sedar sampai penat dah sampai naik ke kepala.

Okay stop komplen pasal penat, malam ni shida nak join Segmen dari Blogger Syuderis. Terima kasih syu sudi jemput kak shida ya. Dalam segmen juga ada satu slot "cari & teka peribahasa" so dalam menyertai segmen bloglist ini dapat juga buat satu assigment orang kata hahaaa.

Jumlah peribahasa yang ada dalam gambar di atas adalah 10, salah satunya adalah BUAH HATI.

Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris ini akan berlangsung selama 3 minggu bermula 23 Jun 2021 sehingga 14 Julai 2021. 10 Blogger akan dipilih memasuki bloglist Syuderis. So korang yang nak join boleh lah pakat-pakat memeriahkan lagi segmen dari syuderis. Kepada syu semoga segmen berjalan dengan lancar ya. Tekan banner jika nak ke blog penganjur segmen.


You May Also Like

42 comments

  1. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/hatimu-sedingin-salju.html

    ReplyDelete
  3. Good luck. Saya pun rasa ada 10 peribahasa. Siapa boleh teka lebih tu memang terer

    ReplyDelete
  4. wahh jawapan kita sama. ada 10...hehehe
    all the best kak shida!

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen kak shida!
    Buah hati tu yang dalam frame itu ke kak shida? Puas saya cari sebelum ni hahaha

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Shida!

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

    ReplyDelete
  7. nak join jugak lah. all the best kak shida

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya masuk bloglist Syu. Menarik segmen ni kena cari peribahasa.

    ReplyDelete
  9. gambar yang bagus dan bermakna, semoga berjaya kak Shida.. Saya temu ada 4 peribahasa lagi tuh, kak.. Hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh naia pun dpt cari ya..baguss amat 👍

      Delete
  10. selamat bersegmen shida👍

    ReplyDelete
  11. menarik betul banner si syu ni

    ReplyDelete
  12. segmen yang unik..
    Selamat bersegmen Shida..

    ReplyDelete
  13. Menarik segmennya. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  14. wuuu menarik segmen ni ! boleh join nty :) selamat bersegmen kak ^^

    ReplyDelete
  15. Wah menarik ni! All the best ha kak shida!

    ReplyDelete
  16. Salam Kak Shida.Result dah keluar tau.Terima kasih sudi join bersegmen dengan Syu. Result boleh tengok dekat sini yer https://www.syuderis.com/2021/07/senarai-calon-terpilih-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.