Geng Kuat Komen Mei 2021 - Shida Radzuan Blog

by - 10:00:00

Geng Kuat Komen Mei 2021 - Shida Radzuan Blog | Rasanya baru minggu lepas update Geng Kuat Komen April 2021. Harini tanpa melengahkan masa lagi shida keluar pula untuk Bulan Mei 2021. Sebelum shida terlupa atau berada di dalam kesibukan, marilah kita tengok blogger mana yang naik dan turun dalam carta TOP KOMEN blog shida kali ini. 

Sebelum tu shida mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka-mereka ini, walaupun shida jarang update dari bulan april bawa ke mei mereka-mereka ini tetap bertandang, tetap singgah ke blog shida tanpa henti. Shida sangat-sangat terharu korang! Terima kasih ya 💋

Mereka adalah yang terdiri daripada : Atiqah Najihah, NA, Syaz Rahim, fairus, Rabiahtul adawiyah, SalbiahM, Azhafizah MN, nohas, Amie & Farhana Jafri. Jom korang ke blog mereke-mereka ini yang sangat supportive dan friendly. Terima kasih korang semua ya!

 

Senarai bilangan komen yang terkumpul Bulan April - Mei 2021 :

  1. NA - 25 komen
  2. Atiqah Najihah - 25 komen
  3. Fairus - 23 komen
  4. Azhafizah MN - 22 komen
  5. SalbiahM - 22 komen
  6. dear Anies - 22 komen
  7. Rabiahtul adawiyah -  20 komen
  8. Atie Zieya - 15 komen
  9. Litah Itah - 14 komen
  10. Nanieydotcom - 12 komen

 

Senarai ini belum final lagi tau, masih ada sebulan lagi untuk dapatkan keputusan penuh pada bulan JUN ini. Jadi bagi yang Top 10 yang tersenarai kemungkinan list akan berubah lagi nanti. Siapa yang bakal masuk dan keluar carta kita tunggu pada hujung bulan Jun ya shida akan update selepas dapat keputusan penuh nanti. 10 yang tersenarai nanti akan menerima saguhati ikhlas dari shida. 

Walau negara dilanda ekonomi yang merundum tetapi tidak mematahkan keihklasan shida dalam memberi dan berkongsi sedikit rezeki bersama kawan-kawan yang setia bersama shida dan blog kesayangan ini. Terima kasih semua!

 


You May Also Like

61 Jari Ohsem

  1. Alhamdulillah ada kesempatan lagi untuk komen.

    ReplyDelete
  2. Waaa.. nama saya ada. Kuat komen juga saya ni eh.. haha. Terbaik.

    ReplyDelete
  3. tahniah yg tersenarai.. rahjn2 belaka ni

    ReplyDelete
  4. Ramai geng2 uncle juga tu!...

    Yeay! Uncle dah terima kad Shida! Jom ke blog uncle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah sampai!
      okay uncle shida terjah skg juga hehee :)

      Delete
  5. Tahniah diucapkan pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  6. Wow,rajin betul mengomen. Harap dapat lah masuk list ni kendian hari.Hi3.

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat yang tersenarai tuu..

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua yang rajin bw blog shida

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada top commentators yang tersenarai. Memang aktif blogging semuanya. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd smua top commentator

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk semua kaki komen yang tersenarai

    ReplyDelete
  12. Yeay nama kita adalah hehehe :D
    Tahniah jugak kepada pengomen hebat yang lain hehehe

    ReplyDelete
  13. tahniah yg tersenarai... mmg champion semua ni... fighting!!

    ReplyDelete
  14. Suka komen bukan sebab harapkan hadiah,tapi orang tua-tua kata rezeki jangan ditolak. Hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah! Anda pemenang Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/06/tahniah-senarai-pemenang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  16. semua yang selalu bw ni..haippp kne aktif balik ni

    ReplyDelete
  17. saya akan pastikan nama saya naik untuk bulan jun... hahaha

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua Geng Kuat Komen :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah semua geng kuat komen yang sporting!

    ReplyDelete
  20. Whoaaa.. ramainya top pengomen tegar... nice!!! Ehh. ada saguhati kee. ni nak try rasanya.. haha

    ReplyDelete
  21. Aaa.. nak jugakkk... Kena usaha lebih sikit ni.. huhu

    ReplyDelete
  22. Wahh tahniah semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  23. Terjatuh banyak anak tangga pulak bulan May. Sibuk yang tak dapat dibendung. Tahniah untuk semua top komentator blog Shida. Terima kasih Shida.

    ReplyDelete
  24. Ala.. nape nama kita tak ada..

    ReplyDelete
  25. Tahniah pada yang tersenarai.. Akan ku usaha dengan lebih gigih supaya tersenarai.. hehehe..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.