Kejutan Hadiah Dari Blogger

by - 22:57:00

Kejutan Hadiah Dari Blogger | Lately ni banyak pula terima hadiah dari rakan blogger, rasa segan pula nak terima tapi orang dah bagi kan kita terima dengan tangan terbuka. Ucapan terima kasih ni shida nak ucapkan kepada Blogger Anies, tahu-tahu parcel sampai ke rumah dengan nama pengirimnya Anies Yusop.

Allahu, terima kasih Anies dengan pemberian ini, segan dah saya dibuatnya. Bersempena apa anies bagi masih misteri cuma yang pastinya anies memang baik hati selalu mengirim sesuatu kepada rakan bloggernya. Moga murah rezeki ya anies!

Banyak hadiahnya dalam satu parcel korang, ada sticker, paper bag, extander mask, mask dan mini note book. Suka shida terima, semua barangan comel-comel belaka. Terima kasih Anies untuk semua ini, mudah-mudahan murah rezeki anies ya.

Mesti ramai yang dah kenal blogger anies kan yang sekarang tengah giat mempromosi Lampu Ukeer dari Ukir Design Studio (UDS). Menarik Lampu ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kenang-kenangan kerana boleh mengukir nama di atas plate lampu tersebut seperti gambar dibawah.

 Berminat boleh order dengan Anies ya klik sini : Contact Anies


You May Also Like

42 comments

  1. tahniah shida....
    :) best dapat hadiah...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki
    Semoga ukhuwah terus berpanjangan

    ReplyDelete
  3. wah, best dapat hadiah
    terima kasih singgah blog sop yg lama bersarang :)

    ReplyDelete
  4. Saya pun masih menanti sesuatu dari Anis... dan hari ini saya sudah tempah lampu Ukeer tu khas untuk harijadi anak saya.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya, lampu ni trending sekarang kan

    ReplyDelete
  6. Syukur. jadi keangan indah sepanjang berblog kan Shida.

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat surprise! Tahniah, Shida.
    Lampu Ukeer tu memang menarik rekaannya.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki kak shida :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ada sahabat yang suke beri hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulullah.. Terima kasih 😊💕

      Delete
  10. alahai...comel je...seronok kan sekali sekala dapat kejutan!

    ReplyDelete
  11. Anies memang suka buat surprise. Kalau x PKP dia selalu muncul depan rumah secara tiba-tiba. Hehe. Tahniah Shida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh bestpren..terbaik korg 👍💕

      Delete
  12. waa mcm2 ado. tahniaih shida

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..tahniah Shida. Comel comel hadiahnya. Segan juga dengan Anies selalu kirimkan hadiah.

    ReplyDelete
  14. Tahniah, kak.. Masya Allah lagi cantik2 hadiahnya..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... smpi jua ke tangan shida... btw hari tu kn shida ada jwb soalan survey sy. so ni sbg penghargaan kecil dr sy. 😊 terima kasih permudahkan tugasan sy

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. comel je hadiahnya.. Tahniah Shida..

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak shida! Bestnya dapat hadiah!!

    Cantik lampu tuuu!!

    ReplyDelete
  18. Whoaa.. bestnya dapat hadiah.. kan.. Lebih lebih hadiah ti comell. hwhe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.