Terima Hadiah Dari Blogger Syazni Rahim | Terima Kasih

by - 18:53:00

Terima Hadiah Dari Blogger Syazni Rahim | Terima Kasih | Alhamdulillah dah besar panjang begini masih lagi orang nak hantar hadiah tau hehee. Hadiah serba hitam ni datang dari Blogger Syazni Rahim, seronok bila parcel ni datangnya dari syaz. Kiriman hadiah ini pun disebabkan shida menjadi Top Komen di Blog Syaz, Alhamdulillah terima kasih syaz!

Boleh baca juga entri ini : Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021 

Jika dapat hadiah dari Syazni mesti tertanya-tanya apalah isi dalam balutan besar tu. Bulan yang lepas shida dapat juga Top Komen untuk bulan April iaitu sebuah payung serba biru, shida suka sangat! Ya! mestiolah suka sebab ia berwarna biru bunga-bunga melati hehee.

Selepas buka balutan serba hitam itu masih misteri lagi ya. Ia dibalut kemas dengan bubble wrapping kemungkinan besar barang dalam ini adalah berkaca atau mudah pecah atau kemek sebab tu balutnya sebegini. Tekaaan shida sememangnya tepat, lihatlah apa yang shida terima dari syaz! So cantik korang! senyum lebar shida tengok haaa.

Terima kasih syaz! shida terima sebuah mug starbucks dan termos mini starbucks. Cantik dedua hadiah ini shida sangat suka tau! Tapi kalau logo tu color biru mungkin lebih cantik hahahaa jangan marah naaa saja je menyakat hampa yang baca ni 😁

sebuah mug starbucks

sebuah termos mini starbucks

Shida terima dua hadiah ini pada 3 hari yang lepas, sorry syaz baru ada masa nak mengarang untuk ini. Dan shida ada satu lagi kejutan hadiah untuk shida review, datangnya dari blogger misteri. Tiba-tiba nampak ada parcel dalam peti surat rumah, Thanks! Happy pula rasa berselang hari terima hadiah dari abang-abang kurier hahaa.

Kepada Syazni Rahim, terima kasih ya atas pemberian ini, Shida amat hargai. Shida doakan semoga syaz di murahkan rezeki selalu, diberi kesihatan yang baik dan selalu didalam lindungannya syaz dan keluarga. Syaz kirim salam kat Ayu yang comel tu ya, suka tengok gelagat ayu hehee 😍

You May Also Like

59 comments

  1. Waa.. tahniah. Saya pun pernah terima daripada beliau..

    ReplyDelete
  2. alaa... cantiknya. Tahniah...

    ReplyDelete
  3. tahniah
    alhamdulillah bestkan dpt kiriman hadiah

    ReplyDelete
  4. kita suka kita suka dedua tu hahaha..
    pasni bole buat kopi minum dgn mug tu la kan :p

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah dapat hadiah
    Semoga murah rezeki Syazni

    ReplyDelete
  6. Wahhh tahniah Shida.. best hadiahnya tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. comel sangat mug tu.. hehehe.. Tahniah Shida..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... bestnya dpt hadiah best... tahniah shida.. teruskan mengomen.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. Wow, bestnya... Tahniah shida...

    ReplyDelete
  10. Tahniah, Shida. Seronok dapat hadiah daripada teman-teman blogger, kan? :)

    ReplyDelete
  11. Wah.. Bestnya Shida. Tahniah

    ReplyDelete
  12. Kawan uncle jugak tu! (bangga)

    ReplyDelete
  13. Comel la mug tu, tahniah tau kak shida! :)

    ReplyDelete
  14. Wow tahniah kak shida. Bestnyaaaa 😊

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, tahniah Shida kerana dapat hadiah.. Cantik hadiahnya..

    ReplyDelete
  16. Tahniah Shida πŸ‘πŸ½
    Best hadiahnya.

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, tahniah..cantik dua2 hadiahnya..

    ReplyDelete
  18. cantiknya, tahniah kak Shida.. benar bermanfaat hadiahnya

    ReplyDelete
  19. Tahniah Shida. Happy sangat kan kalau ada orang kirim hadiah.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah rezeki.. Tahniah Shida

    ReplyDelete
  21. cantik and fancyyy !! congrats kak shida

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..tahniah Shida. Rezeki Shida dapat banyak hadiah lepas aktif berblog ni. Tumpang happy. Hadiah best tu :)

    ReplyDelete
  23. wahhhh bestnyaaaa merchandise SBπŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  24. Boleh guna selepas ini.

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah rezeki kak shida. Bestnya!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.