GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

by - 00:11:00

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious | Sebelum ni Blogger Fairus ada membuat giveaway yang pertama tapi shida terlepas nak join sekali tengok dah tamat. Kalini shida betul-betul tak boleh tunggu lagi, sebelum tamat giveaway ini shida sertai dulu. Syarat sangat-sangat mudah bagi shida, kalau ada yang kata susah syaratnya tak tahu lah nak kata ape ๐Ÿ˜Œ

Sambal Bilis Pedas ni antara menu kegemaran shida tau tak kisah lah asalkan sambal bilis. Dulu masa baru-baru kahwin menu sambal ikan bilis ni antara menu paling kerap shida masak masa tu. Sampai naik jemu lah husben shida๐Ÿ˜ shida sorang je yang tak pernah jemu sebab faveret sendiri kan hehee

Shida suka buat sambal bilis ni sebabnya menu ni antara menu yang boleh mix dengan menu lain sebagai contoh la kan, kalau sambal tak habis boleh nyicah dengan roti, boleh buat pau goreng sambal dan boleh juga buat sambal ini makan bersama roti canai atau capati. Biasa kalau tak habis tu esok shida buat menu goreng-goreng boleh makan dengan sambal ni juga.

Jadi kalau dah dapat yang instant, tak perlu berpeluh-peluh lagi sedap weh! tinggal nak colek jer hahhaa ermmm kecur rasanya hahaha. So jika korang pun rasa teringin nak mencuba secara percuma bolehla join juga giveaway ini, mana tahu rezeki kan. Boleh klik banner atas untuk terus ke blog penganjur. terima kasih fairus!

Allahhuu tak kuat tengok hahahaa

 

You May Also Like

38 comments

  1. Betul itu, tiada lauk boleh makan sambal ikan bilis.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Good luck, Shida. Akak yang datang sini di pagi hari pun jadi tak kuat tengok sambal tu hahaha

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas sokongan yang diberikan. Saya sangat menghargainya.

    ReplyDelete
  4. Good luck Shida moga ada rezeki.
    Sedap ni, boleh makan dengan jemput-jemput ikan bilis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan PC, sedap makan ratah2 pun hehee :)
      terima kasih pc!

      Delete
  5. Otai2 je suka makan sambal dengan roti canai! hehehe

    ReplyDelete
  6. wah... Saya pun penyuka sambal.. Good luck,kak Shida..

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya!!..sedapnya sambal bilis..

    ReplyDelete
  8. Goodluck and all the best kak shida! ^.^

    ReplyDelete
  9. Sambal ikan bilis sesuai dimakan dengan apa sahaja. Good luck Shida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sal! kalau dapat nih..hurmm teringat2 plak smbal sndri buat hahaaa ^_^

      Delete
  10. Good luck kak shida!!! Btw sambal bilis memang sedap kan!!!!

    ReplyDelete
  11. Good luck ye..sedapnya sambal pedas-pedas...

    ReplyDelete
  12. Sambal sambal ni memang wajib ada. Semoga ada rezeki Shida menang GA ni. Aamin...

    ReplyDelete
  13. good luck Shida..
    Sha pun suka sambal segera macam nie.. senang nak makan.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. sapa x mkn sambal sila pindah ke kutub utara๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari giveaway yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.