Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

by - 15:31:00

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah | Tengok banner je dah terliur rasanya! terus nak join giveaway ke dua dari Blogger Atiqah Najihah ni. Kalau menang bertuah badan ooiii. Walau belum rasa dah tahu kesedapan yang bakal dirasa nanti (jika menang lah!). Tengoklah taburan milo atas tu aduhaii hahaaa terliur rasanya!

Seperti biasa syarat mudah dan simple sahaja! follow blog penganjur dan buat entri seperti biasa. Memandangkan shida memang dah follow blog penganjur maka kerja jadi lebih mudah. So korang yang nak join juga boleh tekan banner atas atau nama penganjur ya. Kita bagi ramai lagi join baru sengit orang kata heheee.

Terima kasih Atiqah selalu bagi hadiah makanan, katanya boleh makan kudap-kudap ni sambil ten gok tv sedar-sedar habis hahahaaa. Kalau dah sejenis makan depan tv duduk pula berjam jam mana tak habis ye dak, bagi dua tiga balang pun boleh setel 😁😁 Giveaway ini akan tamat pada 20 Jun 2021. Good Luck kepada semua yang turut serta.

Dua (2) orang pemenang akan memenangi satu botol Mellow Crunch setiap seorang.


You May Also Like

33 comments

  1. Good luck, Shida. Moga ada rezeki menang Mellow Crunch ini :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. Saya juga telah menyertainya.

    ReplyDelete
  3. Good Luck, join jugakk.. huhu

    ReplyDelete
  4. All the best! Saya pun join.. Moga ada rezeki. Amin

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak dan semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  6. goodluck πŸ’ͺ🏻 kaella singgah dari segmen sama

    ReplyDelete
  7. selamat maju jaya. semoga ada rezeki kali ini...

    ReplyDelete
  8. Good luck, kak Shida.. Wah sedap nampak tuh...

    ReplyDelete
  9. Telan liur tengok banner GA ni. Good luck Shida

    ReplyDelete
  10. Wahhh good luck kak shida!!!

    ReplyDelete
  11. Kudapan sedap ni. Moga ada rezeki Shida menang. Aaminn...

    ReplyDelete
  12. Semoga murah rezeki kak shida.
    Jemput join segmen ini pula ya :)
    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2021/06/segmen-blogwalking-dan-pencarian.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.