GIVEAWAY #1 by AisyahNizam

by - 20:52:00

GIVEAWAY #1 by AisyahNizam | Shida mengambil kesempatan untuk turut serta giveaway pertama dari Blogger Aisyah Nizam yang merupakan seorang bakal usahawan berjaya ni. Giveaway telah bermula pada 5 September lagi dan bakal tamat pada 30 September 2021 pada hujung bulan ini. 

Tak lama je lagi lebih kurang 8 hari saja lagi bakal tamat. Segala syarat yang dikenakan telah shida lunaskan dengan baik seperti follow blog, instagram dan juga facebook Aisyah Nizam, semuanya beres! 

So korang yang nak join boleh klik banner cantik di atas ya! menarik shida tengok banner kreatif dari Aisyah Nizam. Disebabkan ini giveaway pertama Aisyah maka jom lah kita sama-sama support ok.

Apa yang membuat shida tertarik dengan giveaway ini adalah kerana hadiahnya berupa IKAN BILIS SALTED EGG. Ikan bilis kot disalut salted egg hurmmm bunyi menarik apatah lagi rasa dia kan. 

Shida juga sememangnya penggemar ikan bilis, tak pernah lagi rasa ikan bilis dengan salted egg, macam manalah agaknya rasa gabungan dua bahan ini. Andai menang boleh lah rasa gabungan dua bahan yang superb ni kan 😍


Facebook Shida Radzuan | Instagram Shida Radzuan


You May Also Like

21 comments

  1. Mesti sedap rasa ikan bilis salted egg tu Shida. Semoga ada rezeki Shida nanti.

    ReplyDelete
  2. uih..nampak telur masin terus rasa terliur

    ReplyDelete
  3. Semoga Shida berjaya merasa ikan bilis telur masin. Hehe sekarang ini semua dibuat dengan telur masin.

    ReplyDelete
  4. bestnya adiah ikan bilis salted egg..

    goodluck shida! =)

    ReplyDelete
  5. Best of luck Shida.. Kalu berkesempatan saya join jugak...

    ReplyDelete
  6. good luck Shida! betul, memang cantik poster tu

    ReplyDelete
  7. Goodluck and all the best kak shida! ;)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen kak Shida :D

    ReplyDelete
  9. best tu kalau dpt ikan bilis ni all the best shida👍

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Kak shida, terima kasih support giveaway pertama Aisyah.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.