Giveaway by Shida Radzuan

by - 00:30:00

Giveaway by Shida Radzuan | Seperti yang dijanjikan entri kelmarin shida nak lancarkan satu giveaway untuk korang! Tak ada angin tak ada ribut tau-tau shida nak buat giveaway pula. Untuk giveaway kalini tiada sebab atau bersempena pun cuma shida nak berkongsi rezeki sebenarnya.

Rezeki tu lebih kepada hadiah misteri ya, shida akan beri hadiah/kotak misteri ini kepada 3 pemenang giveaway ini. Cara pemilihan mudah sahaja, menggunakan cabutan nama so selepas giveaway ini tamat cabutan akan dilakukan dan pengumuman pemenang juga diumumkan melalui blog ini.

Giveaway akan bermula hari ini 18 September 2021 dan akan tamat pada 2 Oktober 2021 (15 hari sahaja) sekiranya penyertaan melebihi 50 penyertaan hadiah akan ditambah ya. So dengan lafaz bismillahirahmanirahim shida melancarkan giveaway ini. Jom follow syarat-syarat giveaway.

 

SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN

  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini

#update tentang giveaway :  

Andai korang tak ada salah satu socmed yang shida ada, tak ada masalah just follow yang ada saja okay! Ohya! semua yang join nanti akan shida masukkan dalam BLOGLISTED shida asalkan korang aktif ya 😊

 SENARAI PESERTA GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN

Itu sahaja setakat ini, so korang kalau kekeringan idea marilah join giveaway ini dan memeriahkan lagi. Semoga dapatlah mencapai 50 penyertaan kerana hadiah bakal ditambah! Jangan lupa share dan ajak kawan-kawan blogger lain turut serta ya.

Semoga giveaway ini dapat berjalan dengan lancar dan dipermudahkan untuk shida berkongsi rezeki dengan bakal pemenang nanti. Apa sahaja mengenai giveaway ini akan di update dari masa ke semasa, okay Good luck korang!

You May Also Like

62 comments

  1. Hoyeeeee..... ok nanti kita join!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://anakomak6.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html?m=1


      K ret join ye walau twitter xde haha

      Delete
  2. Rabia tak ada twitter kak boleh join ?

    ReplyDelete
  3. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Tahniah
    Mudah2an meriah sambutannya

    ReplyDelete
  5. insyaAllah nt berkesempatan sy akn join.. =)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. https://saranur74.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan_22.html
      dah join ye

      Delete
  7. good luck kak shida, moga dapat sambutan hangat

    ReplyDelete
  8. https://www.ibucida.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  9. Wah.. Harap meriah. Nanti kalau online pakai pc kita join ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya join seperti yang dijanjikan

      https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

      Delete
  10. Insyallah.. Nanti saya sertai

    ReplyDelete
  11. Wah, menarik. Leh lah joinπŸ˜ŠπŸ’•

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya join yer kak πŸ˜ŠπŸ’•
      https://www.syuderis.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

      Delete
  12. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  13. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih Shida terangkan kalau tiada socmed tertentu.
    Wah Shida pun hendak beri hadiah misteri. Hehe. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. https://www.syaznirahim.com/2021/09/GiveawaybyShidaRadzuan.html

      Delete
  16. Wah, Shida buat GA! Semoga berlangsung denga meriah! Insya-Allah nanti akak join :)

    ReplyDelete
  17. Ammi join

    https://nestumsusu.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  18. Akak joined ye..

    http://www.suriaamanda.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  19. Sy join juga ya

    https://www.siinurul.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  20. Join jugak. πŸ‘

    https://www.bolakatok.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  21. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  22. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  23. Saya sertai :)

    https://www.fairusmamat.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  24. sebab syarat mudah, nanti akak join ya...

    ReplyDelete
  25. join...
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  26. join sini

    https://www.farhanajafri.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  27. JOin kak https://yaniej.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  28. Saya masuk ye, kak. Selamat berjaya kepada semua :D

    https://www.nasamenulis.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah. Dengan lafaz bismillah, akak ikut

    https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  30. Done join
    https://www.farihajafri.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  31. gee join

    http://www.zianaeunos.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  32. Ika join ya kak :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Shida, saya datang join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum, Shida.
    Akak turut serta
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  35. Saya join GA ni, Kak Shida.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  36. Wah, lama tak berkunjung tersebab sibuk.. Semoga dilancarkan giveaway-nya, kak ☺

    ReplyDelete
  37. Joined :)

    https://www.azhafizah.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  38. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  39. Aslm Shida.. mama join ye

    https://www.mamapipie.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  40. https://www.aziankhalil.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  41. Done join! Hehehe

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  42. Done join..

    https://www.naniey.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  43. https://lemonribena.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    done join!

    ReplyDelete
  44. Doneee..hihi

    https://www.nonasani.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  45. dah join walaupun lambat

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  46. Assalam. akak join yer
    https://salatulzarida.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  47. Nina join

    https://ciksukataip.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html?m=1

    ReplyDelete
  48. shida sy joinnnnn

    https://aniesandyou.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html?m=1

    ReplyDelete
  49. Eza join tauuu. Hehee

    https://www.ezaboomboom.com/2021/10/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  50. Cik TK join juga ya! Fuhhh sempat lagi....

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/10/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.