Tinggal Enam Hari Lagi

by - 16:49:00

Tinggal Enam Hari Lagi | Betul pejam celik pejam celik lagi enam hari giveaway shida akan tamat. Alhamdulillah setakat hari ini shida dah collect sebanyak 31 peserta dalam giveaway kali ni, syukur! 

Harapan shida dapat lah mencapai sebanyak 50 peserta sebabnya hadiah atau kotak misteri yang shida sediakan bakal ditambah sekiranya mencapai 50 peserta.

Niat shida memang nak tambah hadiah untuk korang, so please sesiapa yang belum join tu pakat-pakat join ya! Hadiah dalam kotak misteri bukan lah satu hadiah tetapi lebih dari satu mungkin dua, mungkin lima, sangat menarik! rugi sangat korang tak join giveaway kali ni. 

Kalau korang nak join boleh tekan link dibawah ya, shida dah backlink kan ke entri Giveaway by Shida Radzuan. Ermm tak sabar nak tamat giveaway ini dan umumkan pemenang yang bertuah nanti.

Korang tau, tarikh akhir giveaway adalah tarikh shida cucuk vaksin untuk dos kedua. Alhamdulillah lega dapat tarikh awal jadi shida akan lengkap dos dalam bulan yang sama nanti, yeeehuuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Giveaway by Shida Radzuan

You May Also Like

25 comments

  1. Nasib baik sempat join hehehe.
    Alhamdulillah, moga moga dipermudahkan segala urusan kak shida. Moga moga takde kesan sampingan yang teruk lepas cucuk second vaksin nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin AN..mudah mudahan..tq atas doa ๐Ÿ˜Š

      Delete
  2. Yeehaaa x sabar nak tgu result GA ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaa Allah selepas GA tamat..dlm 3 hari berikutnya shida umum pemenangnya..

      Delete
  3. Dah join Shida. Ohh kebetulan pulak tarikh dos kedua yang diawalkan tu. Lega sikit bila dapat date awal, kan.

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan, Kak Shida.

    ReplyDelete
  5. Nasib baik sempat join. :) Good luck kepada semua yang join..

    ReplyDelete
  6. Saya sudah menyahut panggilan anda hahha.. Dan kini saya berdebar menunggu keputusan (drama je makcik ni kan)

    ReplyDelete
  7. ok dh join.. harap ade rezeki.. kihkih..

    haa yela.. geng AZ dh boleh yahoo sbb dose ke2 diawalkan.. hehe

    ReplyDelete
  8. Ngam-ngam pulak ye tarikh second dose dan last day GA. Semoga makin ramai yang join

    ReplyDelete
  9. Nampak dah lebih 50 orang tuuu..Ok, tambah hadiahhhh..Hahahhaha..

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah saya akan join GA ni... kalau rajin lah ye, skrg mcm mood blog dah ke laut

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah , tak sabar nak tahu pemenangnya

    ReplyDelete
  12. Tidak sabar tunggu keputusan. Wah mula baca tajuk pun ingat hari cucuk vaksin sekali 2 dalam 1.

    ReplyDelete
  13. sebelum tu nak wish goog luck kt semua yg menyertai๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  14. Wahhh heee tak sabar nak tahu siapa pemenang :)

    ReplyDelete
  15. Akak tumpang teruja sama. Good luck kepada semua peserta!

    ReplyDelete
  16. tak sabar nak tahu siapa pemenangnya!

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak tahu keputusannya nnt..

    ReplyDelete
  18. tunggu fully vaccin pastu boleh rentas negeri shida yeyy

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.