Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

by - 12:00:00

Seriuslah! dah lama rasanya shida tak join giveaway dari blogger ni, akhirnya ada juga yang menganjurkannya. Terima kasih kepada Blogger Busyra yang menganjurkan Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 dan dua pemenang dicari dalam giveaway ini.

Selain syarat follow blog penganjur ada satu syarat dimana diminta untuk menyertakan entri yang korang suka dalam blog penganjur. Kira macam entri yang paling korang dalam blog penganjur ini. Macam shida sendiri sangat suka entri resepi dari busyra sebab shida suka memasak. 

Masa blogwalking kat blog busyra shida ada mencuba satu resepi dari entri ini https://www.busyratakiyudin.com/2021/07/resepi-daging-masak-kicap-sedap-giler.html memang menjadi dan sedap korang! Daging Masak Kicap sedap dimakan bersama nasi panas-panas menambah korang menu ni bahaya hahaaa!

Korang yang nak join jomlah! masih ada masa lagi. Giveaway ini akan tamat pada 10 September 2021 tinggal lagi beberapa hari saja lagi. Tekan banner atas ya nak ke blog penganjur dan Good Luck kepada semua yang menyertainya.

Thanks Busyra untuk resepi ini


You May Also Like

27 comments

  1. selamat berjaya, shida👍
    tiba rs nk msk kicap pulak hari ni😆

    ReplyDelete
  2. wah menarik giveaway ni. kena join jugak ni
    all the best kak shida!

    ReplyDelete
  3. Good luck Shida!
    Rajin Shida masak sampai 3 lauk. Memang betul-betul suka memasak, beza dengan akak 😂

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Resipi sedap tu Shida. Semoga ada rezeki Shida. Aaaminn...

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway Shida. Semoga ada rezeki menang.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya lauk-pauk.
    Good luck ye Shida.

    ReplyDelete
  8. Saya pun join. Good luck Shida!

    ReplyDelete
  9. Goodluck and all the best kak shida! ;)

    ReplyDelete
  10. Goodluck give away yang ini. Sedap pula resepi tu

    ReplyDelete
  11. Saya pun join juga.

    Goodluck untuk kak Shida 😊

    ReplyDelete
  12. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.