Geng Kuat Komen Ogos 2021 - Shida Radzuan Blog

by - 12:30:00

Alhamdulillah hari ke dua bulan september terus set dalam kepala nak update top komen bulanan shida. Kalini betul-betul kejutan ada muka-muka baru muncul sebagai top komen bulanan, terharu! Geng Kuat Komen Ogos 2021 blog ini yang menyinari blog shida setiap hari. 

Betul korang! bukan senang nak konsisten shida sangat memahami! shida juga salah seorang yang cuba untuk terus menerus konsisten dalam blogwalking ke blog blog korang. Tahniah shida ucapkan kepada mereka-mereka ini yang hadir tidak mengira waktu, ada waktu subuh hari, siang dan malam. Mereka adalah..

Mereka yang selalu menyinari blog shida nona sani, mamapp, Atiqah Najihah, afeezz, NA, Azhafizah MN, nanieydotcom, Cik Cappuccino Latte, dear anies dan Naia Djunaedi. Alhamdulillah shida berada dikalangan mereka yang sangat awesome! Terima kasih korang ๐Ÿ˜˜

Kepada yang tidak tersenarai tapi hari-hari datang singgah dan baca entri shida ucapkan terima kasih juga. Satu persatu shida membalas kunjungan ya, ada yang follow dan baca setiap entri shida yang hanya sekadar catatan harian apa yang berlaku disekeliling tapi korang tetap datang dan baca!


Senarai GKK setakat Julai dan Ogos :

  1. NONA SANI - 42 komen
  2. ATIQAH NAJIHAH - 40 komen
  3. NAIA DJUNAEDI - 36 komen
  4. AZHAFIZAH MN - 35 komen
  5. NA - 34 komen
  6. NANIEYDOTCOM - 29 komen
  7. MAMAPP - 29 komen
  8. CIK TK - 28 komen
  9. AFEEZZ - 20 komen
  10. SHA MOHAMED - 17 komen
  11. FAIRUS - 16 komen
  12. CIK CAPPUCINO LATTE - 16 komen
  13. DEAR ANIES - 16 komen
  14. RABIAHTUL ADAWIYAH - 14 komen
  15. FARRAH MF - 13 komen

 

Adakah pada bulan september nanti akan ada perubahan carta? seperti biasa kita tunggu pada hujung bulan nanti bagaimana carta akan berubah. Kepada top 10 tersenarai pada akhir bulan (julai-ogos-sep) akan menerima sedikit hadiah kecil dari shida.

Kepada yang ingin memasuki dalam carta juga keep on comment ya! shida alu alu kan kehadairan kalian ๐Ÿ˜‰ Thanks korang! Jom follow mereka yang awesome ini ๐Ÿ’‹

 

You May Also Like

29 comments

  1. Tahniah kepada semua GKK.. keep up the good work

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua top pengomen. Saya pun tak konsisten. Tu yang tersingkir. Hihi

    ReplyDelete
  3. awesomelah mereka yg rajin komen ni! kita ni tgk mood hahhaa

    ReplyDelete
  4. Tahniah semuaaaa. wahh banyak ni kalau nak ligan haha.

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk top komentator blog Shida. Masih ada terselit dalam carta. Terima kasih Shida :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pengomen tegar! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  7. tahniah sumeeee! sy kena gigih lg mengomen nmpknya.. haha

    ReplyDelete
  8. Betul tu kak shida, bukan senang nak konsisten kannn, apa apa pun tahniah diucapkan kepada semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  9. waw makin menarik kan kak, hehe. Mereka semua adalah blogger yang hebat.. :)

    ReplyDelete
  10. nanti nak terjah kat blog yang belum pernah singgah di atas..
    Tahniah..

    ReplyDelete
  11. Wah. Tahniah semua penggomen tegar blog K. Shida๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  12. tidakkk! masih tak tersenarai! arhhh! hahaha
    tahniah semua!

    ReplyDelete
  13. woh nama mama ada la.. best2.. tahniah semua g rajin2 belaka

    ReplyDelete
  14. Tahniahhhh.. Yahooo... Masuk list... Heheh

    ReplyDelete
  15. Rasa macam dah komen entri ni Shida. Banyak komen hilang nampaknya. Apa apa pun tahniah untuk semua top komentator.

    ReplyDelete
  16. eh ehhh mcm familiar je nama tu๐Ÿ˜†

    btw tahniah buat semua๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  17. Tahniah geng kuat komen ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

    ReplyDelete
  18. semua dlm list mmg rajin2 singgah blog mama pun tq juga ye shida rajin singgah

    ReplyDelete
  19. eh ehh... ada terselit nama kitalah!
    Tahniah kepada semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  20. Tahniah semuaaa.. Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  21. Tahniah pada yang tersenarai.. ala.. sedih, nama tak ada.. hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.