SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

by - 12:38:00

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA | Lagi sekali entri giveaway dari shida, kali ni shida join giveaway dari penganjur Blogger Aienienka. Adudu shida mesti failed nak type nama penganjur ni hahaaa susah nauu ^_^ Okay Aien nak bagi suprise box dekat pemenang yang bertuah.

So syarat-syarat very simple seperti biasa just follow acc socmed penganjur bagi shida amat mudah dan wajiblah ada syarat sikit memandangkan nak beri hadiahkan orang kata win win situation baru fair! So bagi yang belum join pakat-pakat join na. Tekan banner bunga di atas shida direct terus ke blog penganjur.

Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni..

Kalau bab suprise memang confirm la ada dibuat oleh encik husben sendiri. Dia kalau bab suprise bagi la kat dia. Kadang-kadang tu sampai jenuh nak teka haahaaa. Lagi-lagi kalau time ulangtahun perkahwinan dan ulangtahun kelahiran shida mesti ada saja dia akan buat dalam erti kata kita turut bergembira.

suprise ni pada birthday shida 5 January 2021

You May Also Like

28 comments

  1. syok kalau surprise ni. Semoga ada rezeki hadiah surprise untuk Shida.

    ReplyDelete
  2. Wah! Sweetnya gambar couple ni....

    ReplyDelete
  3. Seronok baca hadiah kejutan setiap peserta.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya, kak. Saya singgah dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  5. Good luck Shida! Manarik GA dan hadiahnya. Full of surprise gitu.Nak join jugak walaupun rasanya diri ni dah lama tak dapat surprise

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya.. Saya pun baru sertai.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Goodluck and all the best kak shida! ;)

    ReplyDelete
  8. goodluck shida!

    suami sy xreti nk suprisekan sy.. sabar jela.. haha

    ReplyDelete
  9. Sweetnya surprise birthday..hehe

    Good luck ye :)

    ReplyDelete
  10. Goodluck kak shida. dan sweetnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa husband kak shida.

    ReplyDelete
  11. tak pernah dapat surprise, sedih... anyway, gudd luck kak shida

    ReplyDelete
  12. Halah halah suami orang buat suprise sweet, suami sendiri buat suprise... Nak nangis. Hahaha


    Aini n.k.a jee kak.. E tu buat hiasan jee. Haha

    ReplyDelete
  13. best kan dapat surprise, tapi saya jarang dapat surprise..huhu

    ReplyDelete
  14. Semoga berjaya, Shida! Memang seronok dapat kejutan kan...
    Akak belum sempat karang entri lagi utk GA Aien ni.

    ReplyDelete
  15. Sweetnya.. hehehe..
    Good luck tau shida..

    ReplyDelete
  16. Awww bersemuttt blog kak shida ni hehe

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.