Senarai Peserta Giveaway by Shida Radzuan

by - 23:47:00

Alhamdulillah masuk hari ke dua giveaway dilancarkan dah dapat kumpul Senarai Peserta Giveaway by Shida Radzuan, syukur sangat! Giveaway ini masih berjalan ya korang, so korang yang nak join masih dialu-alukan ya kerana shida menanti 50 senarai untuk menambah lagi hadiah misteri untuk korang.

Tapi apa yang membuatkan shida terharu, kejutan dari Blogger Syazni Rahim yang turut serta dalam giveaway shida. Selama shida kenal syazni dia tak pernah lagi join mana-mana giveaway atau segmen dengan alasan "tak sanggup bila tak menang" katanya hahahaa ๐Ÿ˜‚

Terima kasih syazni atas penglibatan dan support shida ya! Inshaa Allah jika ada rezeki tak kemana pasti tak salah alamat juga! Shida ucapkan Good Luck kepada semua ya. Ermm sambil type entri ini sambil menonton cerita dekat tv3 Train To Busan, Allah berlinang juga ayaq mata ni shida bukan boleh tengok orang menangis mula lah terikut ๐Ÿ˜Œ

Senarai Peserta juga akan shida update dari masa ke semasa ya, jika ada link entri salah atau tak ada boleh maklum dalam komen. Oklah jangan membuang masa lagi jom kita lihat senarai peserta atau blogger yang turut serta dan mereka yang awesome adalah..

 

SENARAI PESERTA GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN :

  1. Ako Retna
  2. Rabiahtul Adawiyah 
  3. IbuCida 
  4. Syu Deris
  5. Mialiana 
  6. Muhammad Naim 
  7. Syazni Rahim 
  8. Ammi 
  9. Suria Amanda 
  10. Sii Nurul 
  11. Bola Katok
  12. Tiara Sapphire 
  13. Sha Mohamed
  14. Fairus 
  15. Nurul Aqidah Azahar
  16. Farhana Jafri
  17. Unichi YJ 
  18. Nadzirah Salahuddin 
  19. MSS - NA
  20. Fariha Jafri 
  21. Ziana Eunos 
  22. Ikashoid 
  23. Shikin Razali
  24. Farrah MF
  25. Jannah Ramli 
  26. Mama Sara Nur 
  27. SalbiahM 
  28. Azhafizah MN
  29. Syuhada Salleh
  30. MamaPP
  31. Azian Khalil 
  32. Atiqah Najihah
  33. Nanieydotcom 
  34. Ezy.Fia 
  35. Nona Sani
  36. NorHidana
  37. Zarida Ishak
  38. Nina Mads
  39. Dear Anies
  40. Eza Boom Boom
  41. Cik TK

 

UPDATE : kemaskini terakhir 2/10/2021

Seronok tengok para blogger yang join dan support, dah masuk dua hari dah dapat collect 10 blogger dan 10 blogger yang tersenarai dengan awal ini juga adalah nama-nama besar dalam dunia blogging, thanks korang terharu!! ๐Ÿ˜‡

Korang yang nak join boleh tekan link dibawah ye, setakat ini tiada hadiah akan diupdate kerana hadiah merupakan kotak misteri dimana pemenang sendiri akan mengulas hadiah misteri apa yang bakal mereka terima. Inshaa Allah hadiah bakal ditambah jika peserta mencapai 50 bilangan ya. Jom korang support shida!

You May Also Like

19 comments

  1. Ok.. No. 11 tu saya kot.. Haha

    ReplyDelete
  2. nanti mama join ye insya allah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah msk list jgk hahhaq

    ReplyDelete
  4. kalo berkesempatan insyaAllah sy join.. =)

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah..nanti kita joint jugak yer

    ReplyDelete
  6. Meriah giveaway Shida. Ramai yang dah join.

    ReplyDelete
  7. meriahnya. entry saya on the way

    ReplyDelete
  8. good luck kepada semua peserta

    ReplyDelete
  9. Selamat maju jaya buat semua yang turut serta!

    ReplyDelete
  10. Menanti nama saya dilistkan sebagai salah seorang peserta hehehe

    ReplyDelete
  11. Yayyyyy ada dalam senarai. happynya hee :)

    ReplyDelete
  12. All the best kepada semua peserta GA.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.